| Mihai87 a întrebat:

George Copos va ramane patronul nostru drag! Tineti minte ce va spun,vom ajunge sa-l regretam, am un prieten care o cunoaste pe fiica lui Copos si mi-a spus ca a plans toata noaptea ca a cedat Rapidul! Nu am incredere in Cristescu! Voi ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Cred ca mai degraba plangea cu gandul la puscarie decat la Rapid.
Si oricum Rapid e in insolventa->faliment, daca vine tiganul astalalt si vine cu gandul sa fure, tot mai amana un pic falimentul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi nu era, mă, Cristescu mason? laughing Nu sunt ăia consideraţi oameni inteligenţi şi descurcăreţi, salvatorii lumii cu ajutorul minţii lor?

| Alexandru a răspuns:

Un hot care s-a imbogatit si s-a afirmat pe seama Rapidului a cedat echipa unui alt hot, un mezelar de doi bani, rupt in coate, care habar nu are sa managerieze si sa finanteze un club de fotbal. Toti "oamenii de afaceri" din Romania sunt construiti pe acelasi tipar. Copos a distrus Rapidul.Cristescu va continua distrugerea lui. va fi bine acum, la inceput.Ii dau cel mult un an astuia la Rapid.Nu poate face minuni intr-un timp scurt.Nici nu cred ca-i pasa cu adevarat de echipa. Vrea doar mediatizare.Si-au batut si isi bat joc de echipa escrocii astia!

| catablondu a răspuns:

Salut, nu sunt rapidest, dar situatia de la club e revoltatoare. E ingrozitor ca dupa atatia ani, dupa atata munca depusa sa arunci un om la gunoi! Am o singura reactive: Ca la noi, la nimeni.

| Marianutzu a răspuns:

O sa faca treaba buna Cristescu.