| MikoKim a întrebat:

Hei TPU, e prima data cand pun o intrebare aici si nu prea stiu cum sa ma exprim big grin Am 15 ani,cred ca 1, 62m (nu m-am masurat de ceva timp) si ultima data cand m-am cantarit 48 de kg (dar cred ca m-am ingrasat de atunci). Problema mea nu e ca sunt grasa dar am destul de multa grasime in zona abdomenului sad,am tot avut perioade cand nu mancam dulciuri sau consumam bauturi carbogazoase si mancam sanatos, faceam si exercitii pentru abdomen, am reusit sa slabesc asa vreo 5kg dar in decurs de luni bune.Si in prezent am grija la ce mananc si sunt atenta si la cantitate,si fac si exercitii,dar in ultimele doua saptamani,vazand ca nu reusesc sa scap de grasimea de pe abdomen m-am lenevit si am inceput sa mananc dulciuri,si acest lucru se vede. Incet am inceput sa renunt din nou la dulciuri si am inceput sa fac din nou exercitiile, totusi vrea niste sfaturi ce ar trebui sa fac pentru un abdomen plat cat mai repede? Multumesc anticipat! big grin

Răspuns Câştigător
| alin100 a răspuns:

Iti stii necesarul caloric? nu exista diete minune si pastile miraculoase.Trebuie sa-ti calcluezi neceasrul caloric, in funtie de greutate, inaltime si activitate fizica de pe site-ul acestahttp://www.fitness-scandinavia.ro/ro/calculator.Si in funtie de necarul caloric tu scazi numarul cu 300-400 de kcalorii, astfel vei slabi, iar tu trebuie sa elimini grasimea de pe tot corpul nu doar de pe abdomen.Succes!

2 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Numai încerca să slăbeşti, ai o greutate normală, eu la 13 ani aveam înălţimea ta şi 49 de kile, sunt băiat, oricum eşti bine la vârsta ta.

| mimi0202 a răspuns:

Dupa parerea mea, ai o greutate normala pentru varsta ta. Totusi, daca doresti sa slabesti, pe langa o alimentatie sanatoasa trebuie sa mai adaugi in stilul tau de viata si un sport. Sportul este extrem de benefic pentru organism si te ajuta sa scapi dr kg nedorite.
Ex: fratele meu manca foarte sanatos, insa era grasut. De cand face sport este foarte slab.
happy