anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca execut exercitiile fizice intr-o forma incorecta (deoarece am inceput sa fac exercitii noi pe care nu le-am mai facut pana acum) imi mai creste masa musculara? Stiu ca probabil o sa apara durere la nivelul muachiului, dar ma intereseaza daca mai creste masa musculara.
Raspuns cat mai rapid si serios. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

De parca masa musculara stie cand faci corect si nu cand nu faci, faza e ca iti poate afecta coloana daca le faci incorect, incearca sa le faci corect

3 răspunsuri:
| Anonim99876 a răspuns:

Decât sa faci exerciții cu greutăți mari și incorecte, mai bine faci cu greutăți mici, dar corecte și o sa evoluezi mult mai bine, și da, creste masa musculara, dar nu la fel de bine

| Sn4k3 a răspuns:

Pai daca faci exercitii noi inseamna ca nu le poti face corect? Sunt mii de tutoriale pe Youtube, gasesti acolo cum se fac. N-au acelasi efect daca nu le faci corect, normal.

| cristi202 a răspuns:

Depinde de ce intelegi prin incorect. Daca sa zicem ca la bicepsi, tragi la unul mai mult si la unul mai putin, atunci e incorect, unul se va dezolta mai mult decat celalalt. Daca insa tragi doar pe jumatate la amindoi, nu e incorect, e incomplet.
Acum, fugi cit poti de tare de tot ce e incorect. Caci nu numai ca iti vei uriti corpul, va fi deformat, ci si poti avea probleme la oase. Orice miscare trebuie facuta cit mai corect cu putinta, e regula de baza la sala. Poti insa sa faci miscarile incomplete, insa le cam faci pe degeaba, muschii vor creste, insa mult mai putin, asa ca vei baga munca multa degeaba. Mai bine trei repetari complete si corecte, decat 10 repetari incomplete.
Oricine merge de la inceput la sala si are instructor sau antrenor, stie bine cit de multa importanta pune antrenorul pe miscarea facuta corect si complet. E esenta culturismului, a fitnessului.