| Neajutorat a întrebat:

Exercitii pentru a-ti creste masa musculara rapid?
(Fara sala)
Funda!

Răspuns Câştigător
| FeriFerika a răspuns:

Tractiuni pentru spate si biceps
flotari pentru piept tricesp
si pentru picioare urca scari poate cu un ghizdan de carti in spate dupa ceva timp daca incepe sa iti fie usor

toate astea facute lent si corect te pot ajuta
dar nu uita sa mananci bine si des!

10 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Synthol :X. deca-sustanon-Dbol.

muschi + rapid nu au ce cauta in aceeasi propozitie decat daca bagi steroizi, HGH sau sythol. altfel ai muschi + ani de zile, nu repede

| RAY a răspuns:

Masa musculara nu creste rapid, ea creste in timp, daca ar creste multi ar arata musculosi dupa cateva zile de sala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tractiuni si flotari. ATAT

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa cresti in masa trebuie sa mananci hrana cu proteine exercitiile nu pot fi de ajuns.Dar daca tot vrei exercitii acestea sunt urmatoarele:
Flotari, abdomene, tractiuni la bara, stat in pozitie de flotare cat de mult poti, si multe alte exercitii pe care le poti gasi pe SculpteazaCorpul iti arata si ce trebuie sa manaci si ce exercitii trebuie sa faci dar iti arata daca esti la sala sau ceva de genu dar tu uita-te la ce trebuie sa mananci, exercitiile le gasesti mai usor decat ce trebuie sa mananci ca sa cresti in masa.

| TudorIonescu1988 a răspuns:

Se vede ca habar n-ai ce e cu sportul asta.Muschii se fac vizibili și cresc în timp și doar dacă mănânci ce trebuie. Exercitii care chiar te ajuta sunt cele care nu antrenează doar o grupa de muschi.Si cel căruia i-ai dat funda e și el la fel de paralel exercițiile sa zicem ca sunt ok, dar asta nu înseamnă că peste o săptămână gata ești alt om.Trebuie sa ai grija ce mananci și nu peste masura.In fiecare zi trebuie sa arzi mai multe calorii decât mananci.Bafta

| florynmondialul a răspuns (pentru TudorIonescu1988):

Cum dracu faci tu pe alt om paralel cand tu habar nu ai nimic! spune-mi tu mie "desteptule" care esti ce om ai vazut tu sa puna masa musculara in deficit caloric asa cum ai zis tu! Spune-mi sa vad si eu ceva nou, un alien mai exact ca asa ceva nu este posibil!
ps:pentru cultura ta cand esti in deficit caloric PIERZI masa musculara nu CRESTI!

| Neajutorat explică (pentru florynmondialul):

Bine,atunci care sunt cele mai potrivite exercitii pentru biceps?

| florynmondialul a răspuns (pentru Neajutorat):

Tractiuni priza supinatie, flexii hammer, flexii y, si flexii cu bara dreapta!
iar ca izolare:flexii la banca scott

| TudorIonescu1988 a răspuns (pentru florynmondialul):

Of da fraier mai esti. Daca ești slab și metabolismul nu îți permite sa te îngrasi nu ești nici în deficit nici în surplus.Ia-o pe-asta. Daca manaci ca sa te îngrasi și după sa transformi în masa e doar una dintre soluții? Dar se poate și fara.

| florynmondialul a răspuns (pentru TudorIonescu1988):

Se vede ca fiecare vorba pe care o spui este o aberatie! majoritatea celor care se cred ectomorfi inchipuiti au probleme grave in alimentatie! ce nu poti sa intelegi? fa desteptule tu sala si mananca o masa pe zi(ca sa nu mori) sa fi in deficit caloric sa vezi daca pui masa musculara pe tine! indiferent de tipul somatic pe care il ai trebuie sa fi in surplus caloric ca sa pui masa musculara! orice esti ecto, mezo, endo daca esti in deficit caloric pierzi masa musculara PUNCT!