| Alex54679 a întrebat:

Este adevarat ca omega 3 ajuta si la cresterea masei musculare?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Https://www.strengthsensei.com/fish-oil-mass-gaining/
Acest studiu a fost realizat de cercetatori de la Scoala de Medicina a Universitatii Washington din Missouri. Acest supliment este de 1, 50 grame de DHA și 1, 85 grame de EPA, iar cercetătorii se uită la efectele lor asupra sintezei proteinelor. În termenul de laic, acest lucru se numește clădire musculară, deoarece proteinele sunt blocurile de bază ale mușchilor. Rezultatele indică un răspuns semnificativ îmbunătățit la aminoacizi și o sensibilitate crescută la insulină.
Celălalt studiu (2), efectuat de același grup de cercetători, a aplicat un protocol similar unui grup de adulți în vârstă, cu aceleași rezultate. Se pare că uleiul este anabolic indiferent cât de vechi sunteți. Aceasta este o veste bună pentru persoanele în vârstă, care deseori pierd mușchii până la punctul de a fi fragili. Omega-3 suplimentarea ar putea fi o modalitate de a combate catabolismul muscular legat de vârstă, un fenomen numit sarcopenie.


Sarcopenia este pierderea degenerativă a mușchilor scheletici și a puterii asociată cu vârsta: 0, 5-1% pierdere pe an după 25 de ani. Face parte din sindromul fragilității. Astăzi nu există o definiție general acceptată a sarcopeniei în literatura medicală. Pentru diagnostic s-a propus existența diminuării masei musculare, cât și a puterii musculare.

in concluzie este bun pentru a pastra masa musculara si daca ai probleme cu glicemia,dar, omega 3 din peste nu din pastile

7 răspunsuri:
| DOOOPX a răspuns:

Da este adevărat, și nu numai asta, ajuta și la slăbire, e bun pentru ficat, îmbunătățește memorie și multe altele, dar consumul în exces dăunează sistemului imunitar.

| Chloe2019 a răspuns:

Da, este adevarat!

| RAY a răspuns:

Afirmatile mari cer dovezi pe masura, omega 3 nu are legatura cu cresterea masei musculare si culturismul si alimentatia bogata in proteine, somnul, apa multa, genetica, ar fi multe de discutat, proteina este esentiala pentru ca repara celule afectate in timpul culturismului desi categoric

| cristiww a răspuns (pentru RAY):

Cel mai bun raspuns, meriti funda!
Eu nu inteleg cat de habarnisti pot fi unii (aia 2 care au zis DA) sa fie asa de siguri pe ei, pe o chestie care nu are nici o sustinere, nici practica nici macar teoretica.
Cu ocazia asta imi fac 2 "prieteni" noi happy

| RAY a răspuns (pentru cristiww):

Pentru ca asa gandeste majoritatea romanilor,nu conteaza daca stiu ceea ce afirma conteaza ca ei cred si atat,de asta o ducem asa bine,pentru ca nimeni nu cauta sa vada,ma da am dreptate nu, credinta si atat, eu ma bucur ca apreciezi stiinta, ba mai mult de multe ori am fost acuzat ca ma informez si ca cica dau copy paste, eu doar demonstrez ceea ce afirm, prostia e mare

| Cosmin86 a răspuns (pentru Chloe2019):

Serios? Este adevarat?

| Cosmin86 a răspuns (pentru DOOOPX):

Serios? Ajutasi la masa si la slabire?

Esti doar un copil mic care isi da si el cu parerea, nu?

Întrebări similare