| Albu_Georgiana_2000 a întrebat:

Ieri am început sa merg la sala fiindca greutatea pe care o am imi da batai de cap si pe la jumătatea sedintei am simțit ca ma dor tare picioarele. Cand am terminat ședința am simțit ca nu ma tin picioarele de durere, dar eu am ajuns repede acasa fiindca stau aproape de sala. Am ajuns acasa si am luat o aspirina dar, nu m-a ajutat deloc iar, azi, am fost din nou la sala si, parca, ma dor mai rau picioarele. Ce sa fac, fiindca ma dor extrem de rau picioarele si nu mai știu ce sa fac sa nu mai am febra asta musculara?

Răspuns Câştigător
| DannyQ a răspuns:

Dacă ai lucrat mușchii picioarelor la sala e și normal sa faci febra musculara mai ales dacă este prima data când te antrenezi la sala. Nu antrena aceeași grupa în fiecare zi ii faci mai mult rău, dacă ai febră musculara la picioare aștepți până dispare și de abia după mai le antrenez.Dar pentru asta trebuie sa mănânci bine și sănătos, nu te refaci așa ușor. Dacă faci în fiecare zi aceeași grupa nu este deloc bine deoarece nu ești profesionista nici acel tip nu se antrenează asa. Bafta

1 răspuns:
| Frank51 a răspuns:

E normal sa te doara. Si eu m-am speriat cat de tare ma dureau la inceput desi nu facusem nici-un exercitiu la picioare. Din experienta iti zic ca trece dupa 4-5 sedinte de sala.