| jhon921 a întrebat:

In curand am o proba de cross si sunt pregatit pentru cursa insa as vrea sa va intreb cam ce as putea sa iau pentru a ma ajuta putin sa nu resimt oboseala in timpul cursei?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Ce sa nu iei: Redbull, cafea sau orice energizant care contine cofeina taurina, sau orice de genul asta. Iti va da ideea de energie, dar nu iti va face bine organismului deloc. Eventual inainte poti minca ciocolata, e un bun energizant.
Maninca insa bine cu o zi inainte de concurs, hidrateaza-te bine, dormi bine, mai ales intre 21- 00, dar cel putin 8 ore pe noapte, macar cele doua nopti de dinainte, ca sa fi cit se poate de odihnit incit sa poti cere corpului sa dea maximum de putere. Maninca bine si in ziua concursului, dar nu mai tirziu de doua ore inainte de concurs.
Insa nu uita: unii, cu un psihic pozitiv, au trecut prin situatii imposibile fizic. Pregateste-ti sufletelul pentru cursa, imagineaza-ti cumva fi, cit de greu, cum vei face fata, fii pozitiv, si vei reusi ceva ce te va umi chiar si pe tine insuti! Succes!