anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei ce ati luat creatina: ce creatina ati luat si s-au simtit efectele sau care e cea mai buna creatina de pe piata? Pana acum am luat creatina micronizata monohidrat de la BiotechUsa, la inceput am simtit-o, dar intre timp parca luam apa de ploaie, acum s-a terminat. Am luat peste 80 de zile. Ma gandeam sa iau de la Muscletech platinum creatine sau Cell Tech hyper build, stiu ca e cel mai bun brand de pe piata, doar ca au preturile piperate si nu stiu daca merita toata investitia. Ah, si inca ceva... un pre-workout bun stiti? Ma duc la sala de dimineata, iar uneori nu ma trezesc tocmai ok si am energie foarte putina.

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Cred ca oxidul nitric e cel mai bun pre-workout, N.O. explode de la BSN am folosit eu. Dar nu mai poti lua creatina daca iei oxid nitric, nici macar cafea nu o sa poti bea in perioada aia happy

| Sorin2k3 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ce parare ai de produsul ăsta pre workout? Nu am mai luat până acum pre workout și aș vrea să încep cu ceva mai light.
https://www.fit4pro.ro/magazin-proteine/pre-workout/olimp-amok

Și de creatina asta. Are importanță brandul la creatină? Că oscilez între Muscletech și Dymatize.
https://gym-stack.ro/Muscletech-Platinum-Creatine-400g

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sorin2k3):

Legat de pre workout: nu am auzit de firma aia pana acum. Si pare dubios de ieftin, un pre workout bun e 200-300 de lei.

Iar la creatina nu prea are importanta, o creatina e o creatina, punct. Restul e marketing.

| SenzorFlc a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu prea înțeleg de ce se complică lumea atât cu creatină și alte suplimente în loc să se bazeze pe mese.E stupid și își consumă și banii pe niște suplimente care te ajută în proporții de 10-15% cu mesele puse la punct.

| Cosmin86 a răspuns (pentru SenzorFlc):

Asta am zis si eu, alimentatia conteaza 90%. Cine nu intelege, esueaza pe banda rulanta.

| Sorin2k3 a răspuns (pentru SenzorFlc):

Se complica pentru ca nu toata lumea vrea sa isi forteze stomacul cu o tona de mancare zilnic sau cu carne pe banda rulanta, iar daca exista suplimente care contin lucruri pe care le gasesti in mancare care e problema? Iar alimentatia o am bine pusa la punct, doar ca dimineata nu am energie asa cum imi doresc-cafea nu beau, si de-aia am si intrebat de pre workout.

| SenzorFlc a răspuns (pentru Sorin2k3):

Dacă ai mesele bine puse la punct nu te forțezi cu,, o tonă,, de mâncare.Contează și ce mănânci nu numai cantitatea.Cât despre suplimente nu mă refeream strict la tine, la majoritatea. Cat despre pre-workout din ce am auzit de la mai mulți cele de la Prozis sunt bune. O zi bună!