anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate trăi omul din pariuri sportive?
Si pe ce sume trebuie să joace biletele?

Răspuns Câştigător
| Green66 a răspuns:

Da, dacă ești patronul casei de pariuri.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Sn4k3 a răspuns:

Trebuie sa-ti permiti sa pierzi in primul rand, sa ai cunostinte in sportul in care joci si sa ai un sistem. Se poate, dar e greu si nu ti-as recomanda.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să poți trăi din pariuri sportive, ai nevoie de cunoștiințe aprofundate, de informații de exemplu despre fotbal, astfel încât câștigurile să fie mai mari ca pierderile. Să urmărești meciurile efectiv, clasamente pe ani de zile, schimbările de jucători, etc. E artă, nu știință. Sunt foarte puțini din cei ce joacă care trăiesc efectiv din asta, poate nici unul dintr-o mie.

| Typhoo a răspuns:

Traitul din pariuri sportive este un fel de alpinism fara coarda. Merge o vreme, dar cand ai luat-o in jos, nu mai e nimic care sa te opreasca. Am prieten care a incercat sa faca acest lucru, a fost o vreme pe plus, dar in momentul in care a trecut pe minus, n-a mai reusit sa se redreseze, in doi ani a pierdut tot si bani si job si familie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Green66):

Mare dreptate happy

| darrio2007 a răspuns:

Poate trai, numai daca suma castigata este mai mare decat suma investita. Daca mergi in pierdere, lasa-te de asa ceva.

| johnnny123 a răspuns:

Nu. Pe termen lung, sansele de a ieși în pierdere sunt de 99, 99999%.
De ce? Pentru că absolut toate formele de jocuri de noroc sunt concepute în așa fel încât casa are întotdeauna avantajul. Poți avea câștiguri punctuale, dar pe termen lung casa câștigă mereu.

Un exemplu clasic este ruleta: Dacă pariezi 1$ pe un număr și iese acel număr, câștigi 35$. Șmecheria este însă că există 37 de numere în care bila poate să cadă. Deci șansele sunt împotriva ta. Imaginează-ți că pariezi câte 1$ pe fiecare dintre cele 37 de numere, ca să fii sigur că vei nimeri numărul câștigător. Costul tău va fi de 37 de dolari, dar nu vei câștiga decât 35$. Adică vei pierde 2$.

Exact așa funcționează și pariatul pe termen lung. În concluzie, nu poți trăi din pariuri. Decât dacă, așa cum spunea și Green66, ești organizatorul pariurilor.

| AllieAyl a răspuns:

Eu zic să nu te riști. Tot ce vei câștiga vei investi înapoi și până la urmă nu apuci sa te folosești de bani. Mai bine investește în actiuni sau joacă la bursă.