anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fara raspunsuri banale.Am 15 ani si sunt foarte atras de bodybuilding.Fac si eu de aproape un an,si,logic, se cunoaste(folosesc gantere de 15).Dar vreau mai mult.Nu beau nu fumez pe ascuns fara sa stie mama, dar as vrea sa ma apuc de steroizi fara sa stie ea.Cat de periculosi sunt cei orali si in cat timp se vad rezultate. Daca se poate sa-mi si recomandati niste steroizi buni ar fi perfect.Sa nu aud, ha ha ai 15 ani,iti trebuie tie steroizi,am 1, 80+Arat ca un adult.

Răspuns Câştigător
| DX190 a răspuns:

Steroizii iti distrug corpul, mai ales daca esti adolescent. Si de ce iti trebuie tie steroizi? Eu am 16 ani si pentru varsta mea arat destul de binisor si nu ma grabesc "sa fac muschii" ca stiu ca am toata viata inainte.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DX190):

Vreau sa ajung Arnold 2 laughingGlumesc... Sunt foarte atras de culturism, foarte foarte.Sincer iti spun ca peste 10 ani m-as vedea la Me. Olympia laughingAm o ambitie extrem de mare si asta numai eu o stiu atunci cand imi fac exercitiile pana la extenuare happySi ca mananc numai ce este sanatos, fara uleiuri, fara cipsuri/bomboane/suc.La un moment dat ma apucasem de dukan laughingdar vazusem ca nu am voie mai nimic si deja mi se silise de produsele pe care aveam voie sa le iau, bine ca am tinut doar o saptamana ca ma distrugeam.

| DX190 a răspuns (pentru anonim_4396):

E bine ca esti ambitios, si eu sunt la fel. Eu am niste scopuri pe care vreau sa le ating cu sala asta, foarte grele si ambitioase dar nu imposibile. Unul dintre ele ar fi sa fac flexii (pentru antebrat) cu 50 KG cu gantera, momentan fac cu 25 maxim vreo 2-3 repetari dar de obicei fac cu 20 ca nu vreau sa imi stresez articulatiile incheieturilor foarte mult. Apropo ce vrei sa zici ca faci exercitiile pana la extenuare? Ce antrenament ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DX190):

Fac 3 zile pe saptamana. Extenuare in sensul ca la ultimile, sa zicem ridicari d-abia le mai fac.Nu fac mult, vreo ora jumate, dar pentru un pusti este bine zic eu happy

| DX190 a răspuns (pentru anonim_4396):

O ora jumate? E PREA mult. Eu mereu am stat cate 45 de minute. Daca stai o ora jumate, ai progrese super slabe. Zi.mi programul tau daca vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DX190):

Jumatate de ora o petrec pe bicicleta medicinala deci nu este asa rauwinking...nu? Nu stiu cum sa-ti zic programul, daca te referi cand fac exercitiile da, duminica miercuri si vineri dar nu stiu cum se numesc toate exercitiile.Lucrez cam pentru toti muschii corpului big grin

| greyhound a răspuns:

Ajung la vorba lui Cosmin86 "copil mic care habar n-are de viata"
1. N-ai sa ajungi la mr olympia si probabil nici la vreun concurs autohton. N-ai idee de cate resurse trebuie sa dispuna si cate sacrificii trebuie sa faca un culturist, iar tu n-ai putut tine o dieta.
2. Steroizilor prea putin le pasa ca ai 1.80 daca organele tale au 15 ani. N-ai nici informatiile necesare si probabil nici bugetul potrivit deci din start o sa esuezi.
3. Cei orali sunt cei mai periculosi, mult mai periculosi decat cei injectabili.
Ai 15 ani, fa si tu un sport normal si cand o sa ai capacitatea sa sustii stilul de antrenament si alimentatie al unui culturist fara riscuri, atunci te mai poti gandi daca vrei sa ajungi la mr olympia. Deocamdata esti doar un copil care nu intelege ce vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru greyhound):

Tataie stai tu linistit ca am glumit la faza cu ''mr. olympia'', dar na, greu se mai prinde omu de o gluma, vorba vine, voiam sa zic cata ambitie am.Stiu prea bine ce sunt steroizii stai tu linistit, si nu vreau sa ma laud dar bugetul nu este o problema oh go on.Stiam ca cei orali sunt mai periculosi decat cei injectabili, dar eu aveam o sursa de unde puteam face rost de cei orali.Nu o sa ma apuc de acum din cauza varstei, poate de la 18 ani in sus.P.S. incearca tu sa ti dukan sa vedem daca e asa simpla dieta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai ai pana la steroizi, tu nici macar nu faci antrenament de culturism, tu invarti 2 gantere amarate

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

I-auzi ma ''invarti 2 gantere amarate''.Cat le-am imvartit eu pana acum n-ai sa le invarti tu toata viata. Daca te intereseaza eu fac skandenberg cu adulti, si nu cu unu sa zici ca e mai prapadit, nu, deja cu pusti de varsta mea mi-e prea usor oh go on Nu zic sa ma laud, dar nu vorbi daca nu ma cunosti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu fac skandenberg competitional :)

Mai invata despre culturism. Exercitiile astea ar trebui sa le faci :
http://antrenorulmeupersonal.ro/articole/exercitii-valoroase/

Cu gantere nu faci mare lucru :)

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Cat le-am imvartit eu pana acum n-ai sa le invarti tu toata viata", esti foarte amuzant. invarte cele 2 gantere in continuare, mai ai ani buni pana sa te compari tu cu mine.

p.s. : cand vrei sa dam un meci de skandenberg, te astept, da-mi id-ul tau pe privat. am masa speciala de concurs

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Ehh,daca e cum zici tu eu te felicit, de multe ori se gasesc sa comenteze niste ''borțomega'' care stau doar in fata calculatorului.Si frate, exercitiile alea cu haltera, nu crezi ca se pot face si cu gantere? eu cred ca da, in afara de indreptari, pentru ca haltera este mai grea.Eu nu ma consider culturist, ma consider un copil (ca pana la urma copil sunt) cu multa ambitie.Nu sunt ca ceilalti doar PC,tigari, discoteca, bautura, nu, am ambitie.Nu mai spune ca cu ganterele nu faci mare lucru, la unele exercitii faci ce faci si cu haltera, daca te face sa te simti mai bine imi iau si o haltera de vreo 50 kg, dar eu vad ca ma descurc cu ganterele si bicicleta medicinala. Daca e cum zici tu bafta in continuare la skandenbergwinking

| greyhound a răspuns (pentru anonim_4396):

Bugetul se intinde la mai mult decat pretul steroizilor, gandeste-te la cheltuielile conexe (alimentatie, pct si ce o mai fi)
N-a zis nimeni ca e simpla (btw, ma subestimezi la faza cu "tine tu") dar daca vrei sa faci cariera in sportul asta, vei face lucruri mai urate decat sa tii o dieta nasoala.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar daca nu vrei haltera, macar o bara de tractiuni ti-ar trebui. Nimic nu lucreaza spatele mai bine decat tractiunile.