| NOname0917 a întrebat:

Sall TPU-istilor, am o intrebare. Fac sala de ceva timp nu foarte mult si intrebarea mea este, de ce nu mai fac febra musculara, ultima data am facut febra doar la abdomen ca pe asta nu prea l-am lucrat, dar in rest nu fac de loc. La sfarsitul antrenamentului sunt terminat, obosit, sunt umflat tot adica, ma uit in oglinda si abia ma misc de umflati ce sunt muschii, dar febra nu fac deloc.. dupa cum stim toti in timpul antrenamentului fibrele se rup sa zicem asa si asa apare febra, iar muschiul se reface in zilele de repaus. Deci stie cineva? happy

Răspuns Câştigător
| Goldenboy97 a răspuns:

Febra (musculara) apare cand se produce acumularea de acid actic in muschi.
Nu mai stau sa-ti explic pentru ca este tarziu dar iti las un link sa te documentezi. :)
www.topculturism.ro/febra-musculara/#sthash.HlxOnPeW.dpbs

| Goldenboy97 a răspuns (pentru Goldenboy97):

Lactic... laughing

| NOname0917 explică (pentru Goldenboy97):

Mersi omulewinking

4 răspunsuri:
| AntrenorFitness a răspuns:

Schimbi aparatele de la un antrenament la altul?
Schimbi programele de antrenament la 8 saptamani?
si asa mai departe...
Surprinde tot timpul muschiul cu ceva nou, produ confuzii musculare si vei avea din nou febra musculara.
http://www.despreculturism.ro/principii-de-antrenament/

| Time4workout a răspuns:

Febra musculara apare cand faci pentru prima oara efort sau lucrezi acea grupa musculara pentru prima data sau pentru prima oara dupa o perioada lunga de timp. Iar daca proteinele care le consumi ajuta la regenerare aproape totala sau totala febra musculara nu apare in cele mai multe cazuri. Sau e posibil sa lucrezi cu greutati prea mici care nu fac decat sa te pompeze. Incearca sa schimbi tipurile de exercitii asta ar putea duce la o febra musculara.