| theredking12 a întrebat:

Am 14 ani si am inceput o dieta de câteva zile (fara sucuri,dulciuri, fast food si pâine) si mai fac 50-60 de abdomene pe zi + 2 zile antrenamente la fotbal. Ce mai pot face pentru a mai da jos din grăsimea de pe burta si picioare? Multumesc frumos.

6 răspunsuri:
| RobiSW a răspuns:

Iti recomand sa lucrezi la sala cu greutati, daca faci abdomene nu scapi la fel de repede de grasimea de pe burta, exercitiile pentru abdomen mai mult intaresc abodmenul decat ard grasimea de pe acesta.

| PeeWee96 a răspuns:

Păi nu te asteapta la rezultate după o zi pe alta...continuă așa si rezultatele vor începe să apară și zic să nu renunți la pâine o felie la fiecare masă nu e mult.
Ca o paranteză (rezultatele vor aparea cam dupa 2-3 săptămâni dar vizibile vor fi dupa 5 săptămâni deci, baftă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei, mergi pe jos, cu bicicleta.
Dacă te obișnuiești să mergi aproape peste tot pe jos, o să și corp de atlet. Baftă! happy

Dulciurile sunt foarte nesănătoase, peste ani riști să ai probleme cu dinții și măselele.
Când ai poftă de ceva dulce, și vrei sa tai pofta, happy citește o carte!winking
Numai bine!

| raluccca654321 a răspuns:

Daca vrei sa arzi grasimea, fa cardio. Daca vrei sa acumulezi masa musculara, ridica greutati si fa exercitii cu greutatea propriului corp de exemplu flotari. Eu te as sfatui sa combini cardio cu greutatile

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Foarte bine, mereu am apreciat oamenii care se respecta!
Nu ar strica sa te duci la sala, merita!
Daca te limitezi doar la ce vrei tu, poti sa faci jogging si e de ajuns.

| Hoca_Raul_2000 a răspuns:

Salut, in calitate de sportiv de performanta, iti recomand sa alergi foarte mult, nu la sala(deoarece ai 14 ani) si nu exagera cu alimentatia grija ce mananci si ce nu manaci pentru ca mai de vreme sau mai tarziu, te va costa! Deci, ALEARGA, si minimum in 3 luni de zile. slabesti enorm de mult! Cand zic de alergat, pai alearga cam minimum o ora pe zi in continu. daca vrei rezultatelaughing Cu drag!