| Vali215 a întrebat:

Salut! Este cu mult mai important sa faci exercitiile la sala, sau sunt ok si exercitiile de acasa?
De ce credeti ca e mai important sa va duceti la sala? Inca o intrebare, cat platiti pentru un abonament pe 1 an la sala unde va duceti?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu peraonal nu ma duc la sală deloc. Motive:
-e destul de scump
-e aceeasi incapere tot mereu si rutina parca imi fură toata motivatia
-oamenii se holbeaza de multe ori pana in punctul in care devine deranjant (mai ales dacă esti fată sau daca ai mai multă grasime corporală sau daca esti incepator)

Daca cineva nu are intentia de a deveni profesionist, atunci eu as considera exercitiile acasă suficiente happy
Iau niste greutati, o bicicleta eliptica. Ies la alergat prin parcuri. Mai joc un baschet cu prietenii. Mai inot.
Nu pun muschi la nivel de body-builder profesionist, dar nici nu intentionez.
E diversificat si iesi mult mai avantajos si financiar - dupa parerea mea. happy

| Cheo0S a răspuns:

Pentru inceput este chiar bine sa incepi numai cu exercitii acasa.
Dupa devine limitat si chiar nu ai cum sa iti lucrezi tot corpul numai prin exercitii cu greutatea corporala. Ai putea mari dificultatea exercitiilor dar dupa devine mai mult un skill care trebuie sa-l practici zilnic pentru a deveni bun la El decat daca ai merge la Sala.

Personal mi se pare o scuza sa nu mergi la sala, la o adica ce faci cu banii aia care sa zicem nu i-ai da pe abonamente.
Personal as considera ca ar merita si sa-ti faci o sala acasa daca ai spatiu si bani investind intre 5 sau 10 mii de euro, pe termen lung iesi mai ieftin si scapi de dezavantajele care sunt intr-o sala. Numai ca iti trebuie experienta si trebuie sa stii ce iei, degeaba iei de la decathlon si aparate de-ampula.

Acum depinde in ce orientare vrei sa mergi, daca nu vrei "performanta" intr-un anumita ramura si sa ajungi la un anumite nivel, Al Tau. Sa te duci pana la limite si sa investesti timp nu bani neaparat, minim 2 ore pe Zi la un moment dat.
Sala nu e pentru tine.