| RaYnNyKu a întrebat:

Salut, eu as vrea sa slabesc, sunt un pic plinut, si inalt, as vrea sa fac ceva, sa pot slabi, ceva ce sa nu prea conteze alimentatia, adica sa nu mi se zica, ca am voie sa mananc doar o anumita cantitate de salat de ex, o metoda vrea u care sa nu necesite bani, pentru anumite lucruri,, deci, sa slabesc, si poatesi ceva muschi sa fac, la maini.

am 14 ani, 1, 90 m si 90 kg

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Si ieftin, si fara restrictii, si cu sula in fund si cu sufletul in rai. nu vrei tu cam multe?

iesi la alergat. adica fa cardio. 30 de minute pe zi, maxim 5 zile pe saptamana, minim 3.
cat despre alimentatie: fara zahar, sare, prajeli, faina. zaharul si faina nu le poate procesa corpul bine, deci tot ce le contine te face pe tine gras. prajelile sunt toxice, toxinele cresc stratul adipos. sarea contine sodiu, sodiul retine apa in celulele adipoase, deci senzatia de coaja de portocala.

| lilianaerhan30 a răspuns:

http://pblogers.com/......syabitova/ cred ca solutia este aceasta, cafea verde, e foarte buna de slabit, am incercat-o

| RaYnNyKu explică (pentru lilianaerhan30):

Necesita bani,, eu vreau sa imi impresionez familia, fara ca ei sa stie

| Incompakt a răspuns:

NU il asculta pe liliannaerhan 30 cel mai bun mod este sa alergi big grin vreo 5 km pe zi! bafta!