| GigiGigiCamataru a întrebat:

Nu de mult, m-am gandit sa ma apuc de un sport. Ce sporturi ini sugerati: fotbal, basket, handball, volei, echitatie, tir (cu arcul sau cu arma), atletism sau slalom. Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Nu sugerez nimic, si nimeni nu are dreptul sa iti sugereze ceva. Tu trebuie sa alegi sportul care ti se potriveste si care sa iti faca TIE placere sa il practici. Degeaba iti spun eu sa te apuci de triatlon sau patinaj viteza sporturi care imi plac MIE si le practic eu, daca tie nu iti plac si nu se potrivesc personalitatii tale.

Nu trebuie sa iti fie frica sa incerci, trebuie sa experimentezi, poti sa te duci la cateva antrenamente si daca iti dai seama ca nu iti place sau nu este de tine sportul respectiv, nu este nici o rusine sa te lasi sa incerci altceva pana gasesti sportul tau de suflet ca sa zic asa.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Toate,fi diversitatea ajuta mult corpul tau, fotbalul ajuta la muschi picioarelor, inima etc
baschet ajuta la muschii mainilor si inaltime foarte important
baschetul tonifica mushii
volei si el ultimul nu stiu ce i da ajuta toate si na cateva flotari ca doar esti barbat vreo 120 zilnic nu-i mult, si vreo 200 de ridicari cu gantera de 10 kg si vreo 20 de ridicari la bara bafta multa
apropo oboseala tio da zaharul, mancarea nesanoasa nu sportul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despre slalom nu ştiu ce să zic. Fotbalul îl practică orice depravat. Ţi-aş recomanda să încerci prima dată echitaţia şi atletismul, iar în cazul în care nu reuşeşti aici să te apuci pe rând de restul: handbal, tir, volei sau baschet.

| GigiGigiCamataru explică:

Mie imi cam face cu ochiul Handball-ul, dar voi ce ziceti

Întrebări similare