| BitKode a întrebat:

Am si eu o problema! Fac kickboxing de aproape 1 an si am avut unele probleme (mi-am rupt clavicula). Am avut cam 4 meciuri si am pierdut doar unul (pe ultimul). Sunt demoralizat complet, nu am mai fost la sala de 2 saptamani si antrenorul tot ma suna si pe mine si pe tata ca sa ma duc, ca am potential si e pacat sa ratez sansa dar eu nu mai suport sala. Parca ma duc la puscarie cand plec la antrenament, nu mai am nici o motivatie. Ce sa fac sa ma motivez?
PS: Nu am obiective gen sa ajung in Superkombat sau in alte chestii, mai mult ma gandesc la scoala deoarece vreau sa plec la facultate in State! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Magdalenaa987 a răspuns:

Din punctul meu de vedere totul are o limita, cand nu mai faci ceva cu placere trebuie sa te opresti, învață ca sportul asta nu se oprește aici si dupa ce ti vezi prioritățile (școala) poti continua, dar daca nu te mai pasionează nu si are rostul, cu sila nimic nu merge.

1 răspuns:
| FemeiaPisică a răspuns:

Dacă nu ai motivație, nu participa! Sincer, dacă simți că ești într-o pușcărie acolo unde totuși practici un sport dur, nu are rost să mergi. Acolo, concentrația este foarte importantă și dorința de a câștiga foarte mare.
Ocupă-te de școală pentru că kickboxing-ul îți solicită odihna.