Simplu : Shake cu banane, 6 oua de prepelita dimineata pe stomacu gol, suc natural de gref alb si kiwi.
Si poti sa bei porcaria aia de oua cu banane? Mereu mi-a venit sa borasc.
PLus ca are foarte putine proteine.
Idee de shake si mai bun si mai simplu : cumperi o cutie de whey gold ( sau orice alt concentrat/izolat proteic de la firma de top ), amesteci cu apa, mai adaugi 5 grame de creatina si IL BEI.
Ai multe proteine si putine grasimi si nu rezulta un terci de copii mici.
Cum dracu` ma sa combini ouale cu bananele?! Acolo am dat 3 exemple neatentule! Ouale de prepelita se iau dimineata.Pe la pranz iti faci un shake de banane!
Omu` a vrut ceva simplu, nu izolate proteice si porcarii din astea de la shop!
Ceva simplu = ceva prost in cazul asta. Mai bine isi face o friptura.
Shake-urile facute acasa sunt pline de grasimi si au putine proteine.
Un shake de la shop are 350 kcal pentru 35 de grame de proteine.
Un shake facut acasa are vreo 1000 kcal pentru 35 grame de proteine.
Vezi diferenta?
Omu` padurii.Citeste din nou intrebarea tipului!
Daca ai timp te roog poate te uiti si la intrebarea mea http://www.tpu.ro/......fac-15min/
Am citit, voiam doar sa spun cat de INEFICIENT e ce vrea el.
Nu are aparate de zeci de mii de euro sa separe proteina de restul continutului, asa ca o sa faca un MARE TERCI.
Legat de omul padurii, vezi si tu profilul meu... ai stii ca am peste 10 ani experienta in sport si NUTRITIE.
Copil PAMPALAU, ma comenteaza el pe mine!
Ok, ma uit.
Puteam sa imi iau de la magazin proteine dar... prefer sa mananc ceva ce contine proteine e mai sanatos zic.
Exact! Faptul ca nu ai nu stiu ce aparate nu ar trebui sa te descurajeze.E adevarat, nu e la fel de eficient ca cele din magazin, dr e de 2 ori mai sanatos.Te vei ingrasa, dar asta in conditiile in care ai o viata sedentara.
Sfatul meu de neexpert cu o experienta de 10 ani in nutri blabla, este sa incerci sa iti gasesti alimente naturale care contin proteine, fier, calciu si vitamine si sa faci miscare.
Si cate kcal au in 100 grame? aproape 600. + ca sunt peste 50 % grasime arahidele.
Si proteina din arahide e net inferioara celei din zer.
Mai bine iei o cutie de whey gold, ca orice om normal.
Sau MANANCI O FRIPTURA.
FRIPTURA = 22 % proteina, are si CREATINA + vitamina b6 care ajuta la fixarea proteinei in muschi.
Nu inteleg obsesia asta de shake-uri ( terciuri de copii mici, ca asta iese acasa ) in loc sa bagi 1-2 fripturi.
Da se combina ouale de gaina cu bananele, iei doua oua de gaina si doua banane si le mixezi, normal, bananele le maruntesti inainte de asta,... o sa iasa ceva foarte bun si sanatos, cu continut destul de ridicat de proteine.