| alexionut45 a întrebat:

ce antrenament face-ti pentru piept si biceps?

11 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Flotari diamant big grin

| AntrenorFitness a răspuns:

Depinde de ziua de antrenament.
Momentan am un program in care lucrez in super set, piept-spate si biceps-triceps.
Dar aparatele de la un antrenament spre exemplu: Impins cu bara pe orizontal, impins cu gantere pe inclinat si fluturari la cablu; iar pentru biceps flexii din bicioare cu bara EZ, flexii din picioare cu bara dreapta priza in pronatie (pentru bicepsul brahial) si flexii concentrate pe un brat.
Alte principii de antrenament gasesti aici http://www.despreculturism.ro/......ament.html

| florynmondialul a răspuns:

Uite aici antrenamente si tot ce ai nevoie nu te mai lua dupa nestiutori:http://www.culturism.ro/antrenament/ spor la treaba

| DX190 a răspuns:

Pentru piept abdomene? rolling on the floor))

@alexionut uite niste exercitii:
Biceps:
Flexii cu bara Z
Flexii ciocan
3 serii fiecare, maxim 8-10 repetari fortate

Piept:
Impins culcat cu haltera
Flotari diamant
Flotari la paralele (sa stai putin aplecat sa intre pieptul)
4 serii fiecare, maxim 8-10 repetari fortate

| alexSMK44 a răspuns:

Pentru piept: stai intins pe covor si tine mainile intinse in sus (cu ganterele in maini) si incet indepartezi mainile una de alta pana ajungi jos sa stai in forma de cruce. Fa flotari cu ganterele in mana si te lasi cu pieptul pana jos si vezi sa nu le misti. Pt biceps stai cu fundul pe pat su pe scaun cu cotul sprijunit de genunchi (nu pe genunchi sprijinit de el) sau stai drept in picioare cu coatele lipite de corp si ridici usor ganterele dar sa fie palmele una in fata celeilalte nu cu palmele in sus. iti urez succes laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexSMK44):

Nu stii as zici simplu "impins cu gantere", ce naiba trebuie sa explici ca "stai intins pe spate, bla bla bla bla"

daca nu stii nici macar NUMELE exercitiilor, de ce naiba dai sfaturi?

copii mici...

| alexSMK44 a răspuns (pentru Cosmin86):

1.I-am spus detalii ca sa stie exact ce sa faca
2.Macar raspunde si tu la intrebare inainete sa comentezi sa vezi si tu "raspunsul tau extraordinar"
3.Veziti de treaba

| alexionut45 explică (pentru Cosmin86):

Tu cu cat faci cosmin la piept dar la biceps?

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexSMK44):

Vezi-ti se scrie cu cratima.

Si e stupid sa dai detalii, dai numele exercitiului, cei care frecventeaza sala LE STIU DUPA NUME. Si daca nu le stiu, inseamna ca se duc la sala DEGEABA, daca nici macar asta nu stiu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexionut45):

Eu nu lucrez biceps, e o grupa mica.

la piept nu stiu cat imping cu bara, acum 7 luni impingeam 130, dar de atunci ma antrenez cu corpul meu.

adica acum la piept fac :

- 7 flotari la paralele cu 35 kg legate de mine ( la o greutate corporala de 90 kg )
- 3 flotari intr-o mana cu 20 kg pe spate

| Valeriu25 a răspuns:

Banuiesc ca te referi la un antrenament la sala de forta pai sa incepem cu pieptul:
impins din culcat cu bara
impins din declinat cu gantere
impins din inclinat cu gantere
fluturari la scripeti (din picioare)

Iar biceps :
flexii cu bara z din picioare
flexii cu gantere din picioare
flexii cu gantere din inclinat simultan
flexii hammer(ciocan) din picioare

Desigur acesta este un antrenament pentru un corp cu metabolism mai rapid, succes happy