| Davidss1 a întrebat:

De câteva luni fac sala de forță și acum o luna am simțit o durere mica în umăr, care în timp a devenit mai dureroasa. Durerea s-a provocat din cauza ca am început sa măresc greutatile semnificativ și desigur ca am executat unele exerciții incorect, cum ar fi la bara orizontala si înclinată pentru piept cu 50kg. Nu am știut ca trebuie o anumita poziție pe banca ca sa nu între umerii, chiar dacă acum știu și este prea târziu. Menționez ca asa mi-a arătat cineva și a fost greșeala mea ca am continuat asa și am mărit greutatile. Am fost la doctor, osul nu este rupt și mi-a dat tratament pentru 12 zile cu antiinflamatoare și o crema (am ținut și gheata) fără sa merg la sala. Am terminat tratamentul și pot mișca bratul cum vreau (exact cum puteam înainte de tratament) însă dacă împing sau apăs pe ceva cu putere cu mana dreapta, simt o mica durere în deltoidul anterior. Ma gândesc ca nu am lucrat deloc deltoidul posterior și asta poate fi una dintre cauze. Nu știu ce să fac, să mă duc la sala și sa ma axez pe deltoidul posterior?

2 răspunsuri:
| OhGodWhy a răspuns:

Pare un caz de febra musculara, sau de intindere. Trebuie sa o iei mai usor, si sa iti faci incalzirea cum trebuie, si inainte de exercitiu dar si dupa.Incearca sa bei lapte sau sa mananci ciocolata dupa ce ai terminat exercitiile, ajuta!

| Davidss1 explică:

În general nu ma doare nimic dacă mișc cum vreau eu bratul, însă la munca am văzut ca dacă împing o greutate sau dacă strâng cu acea mana, simt durerea în deltoidul anterior și lateral când strâng, chit ca am stat 12 zile în repaos cu pastile și m am dat cu crema (gheara diavolului) dacă știe altcineva o buna crema pentru genul asta de durere, dau și funda