| JockerStoica a întrebat:

Eu am 15 ani fac 16 ani în luna mai. Și îmi doresc foarte mult de când aveam 9 ani să ajung fotbalist.
Nuștiu cum să vă zic eu simt că asta trebuie să fac este cea mai mare pasiune a mea să joc fotbal.
Când am fost mai mic am fost la fotbal și jucam bine antrenorul vroia sâ rămân să joc însă părinții mei nu erau de acord pentru că spuneau că este un sport periculos că îmi pot rupe un picior etc.
Și vreau să știu dacă este prea târziu să mă apuc de fotbal de la16 ani. Și apropo dacă mă apuc de fotbal trebuie să mă las de tot de școală, de învățământ?
Și nuștiu cum să-mi conving părinții pentru că ei tot nu sunt de acord să practic acest sport și sunt sigur că nu mă vor lăsa, dar eu asta simt că trebuie să fac este singurul lucru care îmi place, aș juca fotbal non stop este pasiunea mea și singura pasiune pe care o voi avea vreodată, joc fotbal mereu pe sintetic cu prietenii și îmi spun că joc foarte bine. Tatăl unui prieten de al meu a vrut să mă ia la echipa lui de fotbal ( el fiind antrenor) și mi-a spus să îmi conving părinții pentru că sunt talentat și este păcat să mă ratez. Bine nu am înțeles expresia cu,, Să mă ratez".
Vă rog să mă ajutați cu sfaturi ce să fac cum să îmi conving părinții, dacă merită să fac asta, dacă mai pot ajunge fotbalist la 16 ani și dacă trebuie să mă las de școală.
Vă rog să îmi scuzați greșelile de ortografie pentru că m-am grăbit și vă mulțumesc mult că va-ți obosit să citiți până aici.
Fundă Maree!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca chiar vroiai un viitor in fotbal trebuia sa joci deja la un club de juniori la 16 ani.

iarasi daca vrei performanta nu vei mai avea timp de scoala

| johnnny123 a răspuns:

Nu vreau sa-ti spulber visul, dar la varsta de 16 ani Pele juca primul lui meci international in nationala mare a Braziliei, inscriind impotriva Argentinei.

Sfatul meu sincer ar fi sa NU te lasi de scoala. Sansele sa ajungi un Messi sunt extraordinar de mici.

Gandeste-te ce se intampla daca te lasi acum de scoala, iar peste cinci ani te trezesti ca nu a iesit nimic cu fotbalul. Vei fi un om de 21 de ani care nu are nici macar 10 clase si nici un viitor

| AdyColt a răspuns:

16 ani? Nu meritasa te apuci de fotbal