| TaNn0 a întrebat:

Sunt baiat si am niste "Aripioare" la abdomen ..Stiti ce dieta, exerciti ar trebui sa fac ca sa scap de ele?

10 răspunsuri:
| هوراس a răspuns:

Fă abdomenele la greu, în fiecare zi vreo 20-30 de abdomene, și o să scapi de elewinking contează puțin și alimentația, încearcă să nu mănânci multe grăsimi.

| florynmondialul a răspuns:

Mananca cat mai multe alimente bogate in proteine, si carbohidrati spre zero!
pentru patratele faci cardio de 2-3 ori pe saptamana!

| florynmondialul a răspuns (pentru هوراس):

Esti doar un copil mic care nu are habar de nimic nu? nu cu abdomene faci patratele! patratelele se fac in bucatarie cu alimentatie bogata in proteine! daca nu sti nu comenta! http://www.culturism.ro/......domen.html invata!

| هوراس a răspuns (pentru florynmondialul):

Bă băiatule, încă fac sală și cred că știu mai bine ca tine rolling on the floor dacă la tine o persoană născută în 96 e copil, nu știu ce să mai zic kiss degeaba ai alimentație bogată în proteine dacă nu faci exerciții calumea kiss aproape la orice întrebare pe care o pune cineva se trezește câte o persoană să își de-a cu părerea. pe TPU nu sunt doar copii de 12-13 ani, sunt persoane de aproape 18 ani care știu ce vorbesc. o seară plăcută îți doresc oricum, în ciuda inconvenientelor provocate :*

| Goldenboy97 a răspuns (pentru هوراس):

Ba prostane, cum scapi tu de grasimea abdominala facand abdomene?
Grasmiea = energie stocata, Abdomenul este o grupa musculara mica. Prin urmare facand abdomene se arde o cantitate neinsemnata de energie.
Dupa ce ca esti prost mai si comentezi. Grasimea nu ingrasa, excesul caloric din ziua respectiva ingrasa. Grasimea consumata cum trebuie chiar te ajuta sa slabesti. Atunci cand nu mai este urma de glicogen in organism, corpul foloseste grasimea pe post de energie. Daia majoritatea, merg pe diete low carb (daca ai auzit in viata ta de asa ceva).
Ce daca este nascut in 96? Inteligenta se masoara in ani cumva? Vezi ca acel copil stie ce vorbeste, fata de tine un nestiutor.

| هوراس a răspuns (pentru Goldenboy97):

Ok, sunt neștiutor, dar nu prost happy

| florynmondialul a răspuns (pentru هوراس):

Daca nu sti, nu iti da cu parerea ca induci lumea in eroare!

| TaNn0 explică (pentru Goldenboy97):

Si in legatura, ce ar trebui sa fac sa mai slabesc, eu de maine incep sa ma duc la sala

| Goldenboy97 a răspuns (pentru TaNn0):

Daca te duci la sala, presupun ca exista si antrenori pe acolo. Poti sa-i intrebi pe ei. Iti va explica mult mai bine in realitate decat eu virtual.