| Leonnard2007 a întrebat:

Salutare, eu mă duceam la sală, dar acum cu corinavirus nu prea mai pot, cum aș putea să mă antrenez? Apropo eu sunt începător, am 14 ani și nu pot ridica greutăți cam mari.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Oricum nu este indicat sa mergi la sala pana nu implinesti varsta de 20 de ani, deoarece iti inhiba hronii de crestere si nu mai cresti in inaltime.
La varsta asta este indicat un sport care stimuleaza hormonii de crestere, precum: baschet, volei, handbal, inot sau atletism.

2 răspunsuri:
| Ionut659 a răspuns:

Păi comandă acasă ce îți trebuie sau poți să îți faci singur propria ta sală. Eu am avut problemă aceasta da nu m-am lăsat și am comandat haltere și aproape tot ce îmi trebuie înafară de bandă de alergat, etc

| Adry05 a răspuns:

Poți să-ți cumperi de la hipermarket sau magazin sportiv ceva greutăți și să faci acasă, găsesști programe de exerciții dar la vârsta ta e destul de periculos să lucrezi cu greutăți prea mari că-ți poți afecta procesu de creștere.
pentru a mia oară, n-o asculta pe proasta aia de anastasia sau care i-o fi numele, la 16-17 ani ți s-a cam încheiat creșterea și dezvoltarea și poți merge să lucrezi cu greutăți.