Întrebare recomandată | AlexT94 a întrebat:

Salutare. Vara asta vreau sa ma apuc sa joc tenis. Tin sa mentionez ca am jucat o singura data,m-am descurcat binisor si as vrea sa incep sa joc macar o data la doua saptamani.
Intentionez sa imi achizitionez o racheta de tenis. Bugetul e cam mic, 200 lei, insa am gasit racheta aceasta in Carrefour la pretul de 160 RON.
http://www.tenisshop.ro/Tenis-De-Camp/Rachete-Tenis/Head -Nano-Ti-Tour.html
Este buna pentru incepatori?
As mai avea o intrebare legata de racordaj.Credeti ca este racordata? Ce se intampla daca joc cu ea imediat dupa ce o iau din magazin.
Multumesc.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| georgexx a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu un profesor de tenis....cat despre racordaj, da, ar trebui sa fie racordata, daca nu e mai bine nu o cumperi! Funda?

| select125 a răspuns:

Salut! Aceasta racheta este destul de buna pentru incepatori. Si daca vei incepe sa joci cu ea imediat dupa ce o cumperi nu are absolut nimic. Mai tarziu dupa ce mai prinzi experienta te poti indrepta tot spre ceva de la firma "Head" sau poti merge spre "Babolat", "Fischer"

| SpeedO123 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa te consulti ccu un specialest care are ani jucati in tenis si el te va ajuta

| Salu134 a răspuns:

Pai nu iti trebuie cine stie ce racheta.Tre sa fii tu bun si dupa pui pe locu 2 racheta.Succes la tenis.

| AlexT94 explică (pentru select125):

Cand am intrebat daca are ceva daca joc cu ea imediat cum o cumpar, ma refeream la acel racordaj. Nu stiu daca este deja racordata si ma gandesc sa nu se rupa sau ceva'. La asta m-am referit.

| RoxanaSiPunct a răspuns:

Eu am jucat tennsi 2 ani prima mea racheta a fost de la Babolat am dat 200 pe ea si a fost(este) buna cat despre racheta nu prea cunosc firma :p smug>

| Ashadow a răspuns:

Ce e important cand iti cumperi racheta e sa nu fie prea grea pentru tine, sa poti juca cu ea fara sa-ti oboseasca mana,ca pana la urma nu sunt mari diferentele intre rachetele de incepatori si cele mai avansate, specializate pe anumite tipuri de joc.
Eu am "jucat" un an cu o fosila foarte grea (pana si antrenorul avea o racheta mai usoara) si n-a fost ok.

Despre racordaj cel mai bine ar fi sa intrebi staff-ul magazinului.

| AlexT94 explică (pentru Ashadow):

Avand in vedere ca am de gand sa o iau din carrefour(acelasi model e 160 ron in timp ce pe site 195) nu am ce sa ii intreb pe aia..De asta intrebam care e faza cu racordaju'

| Ashadow a răspuns (pentru AlexT94):

Atunci poate te ajuta si asta sa te ghidezi:
http://www.rachetetenis.ro/articole/Cum_se_alege_racheta_potrivita%3F/4/
Daca racheta din magazin chiar e la fel cu cea de pe site atunci e bine, dar daca nici angajatii nu-ti pot da detalii... Eventual verifica daca are ea informatii suplimentare si compara-le cu tabelurile din link.

| BogdanBC a răspuns:

Am jucat tenis si as putea spune ca e destul de buna