Ia mai bine si te plimba prin padure... la cum vad ca amesteci yoga cu reiki, mai bine ramii la chestii mai adecvate locatiei in care esti si care stii ca functioneaza.
Hal de raspunsuri )) nu ti mai pierde timpul pe aici ca numai e nimic de forumul asta, mai bine intrebi chat gpd ul
Îți iei tratamentul prescris de medicul psihiatru și simți cum ți se eliberează mintea cuvioase Florică de la Teleorman. Apoi mergi la biserică pui lumânări, bați mătănii și faci zece ture în jurul Bisericii în coate și genunchi. Să vezi atunci iluminare.
Cand practici meditatia, "eliberarea mintii" consta in a-ti antrena creierul sa fie "mort" pentru o anumita perioada de timp. Adica sa nu te gandesti la absolut nimic. Pur si simplu esti tu plutind in intuneric, fara griji, fara imagini, fara cuvinte, fara ganduri, ci doar un nimic profund si pur.
Chestia asta sincer, este benefica in viata urbana cotidiana, dar nu practicata des. Ci doar atunci cand ai nevoie.
După ce ca ești prost mai ești și analfabet funcțional! Ți-am mai spus mai demult ca eu nu merg la niciun medic psihiatru pentru ca nu am de ce! Sunt sănătos fizic și psihic! Dar pentru ca ești analfabet nu pricepi ce citești!
Și pentru informarea ta vulturasule eu nu merg la biserici! Aici preoții sunt mult prea radicali pentru mine
Zici că nu mergi la psihiatru? Îți spun prietenește: Ar fi cazul. Primul pas spre vindecare este să accepți faptul că ai o problemă.
Yoga nu este ce cred oamenii, ce crezi tu.Este pur si simplu gimnastica, aia e tot, in rest is numa povesti meditatii, al 7 lea ochi, al 9 lea simt, ba ne lesi cu povestile astea. Yoga este gimnastica, sport asa mai pe loc, intelgi tu, batuta pe loc, sa nu alergi sa nu stiu si eu ce sa faci, faci yoga, combinata cu alimentatie si cam aia e tot secretul. Restu is basme.
Exact cum este acuym cu sala, fitnes asa era si youga pe timpurile alea, mergi la sala dar trebuie ceva alimentatie corespunzatoare corect? Ei, la fel e si yoga o forma de sala dar mult mai veche ca cea de astazi, deci sala, fitnes este un fel de urmasa a lui Yoga
annnnna13 întreabă:
Balonaseplutitoare întreabă: