| Vizitiul a întrebat:

Azi- ai pierdut sau ai castigat o zi? Argumenteaza raspunsul.

24 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Am supravietuit inca o zi. E doar o zi in plus la fel ca toate celelalte, aceeasi oameni mereu, aceleasi fete inexpresive, acelasi nimic cotidian.Doar vestea mortii e capabila sa zdruncine pentru o secunda cotidianul

| Bacemi a răspuns:

Azi am castigat as putea spune o viata.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Clar am castigat o zi.Ieri a fost ziua mea de nastere deci am 31 de ani si o zi! Am castigat inca o zi, mai ales ca m-am trezit devreme si vesela! Am ajutat pe cineva si am filozofat cu altcineva! Folositor! Castig, daca sunt invingator!

Elianna
| Elianna a răspuns:

O sa-ti spun diseara!

| Laminin a răspuns:

Hei!
In fiecare zi castig o zi noua, deoarece vine de la Dumnezeu. :)
http://www.youtube.com/watch?v=JzR9ZCYz3jM&feature=related
Gbu :]

| GyeBaek a răspuns:

O zi ca oricare alta.

| pwp a răspuns:

Am pierdut-o!
de luni pana vineri pierd, si doar sambata si duminica castig!
intelegi u dc!

| Libelle a răspuns:

Am castigat o zi...in care voi fi fericita.
pentru ca ziua de azi m-a dezamagit rau.
asa ca ``totul se plateste``.

| Contrast a răspuns:

Fiecare zi in care nu ai trait degeaba e o zi castigata!
fiecare zi in care ai iubit, in care ai iertat, in care ai mai trecut un examen...ai mai invatat o lectie, e o zi castigata...
Iar azi nu am trait degeaba...am mai castigat o zi!

| Minnie a răspuns:

Cred ca am pierdut-o pentru ca nu am invatat nimic nou si interesant nici de la altii si nici eu nu am reusit sa impartasesc din intelepciunea mea nimanui nimic. Cel putin, pana acum.Pana diseara nu se stie, poate se schhimba situatia si va aparea ceva care ma va face sa zambesc cand pun capul pe perna si sa zic"azi am insemnat ceva"

| rosto a răspuns:

O persoana ffff draga mie a recidivat. nu pot spune exact ce s-a intamplat, ma rog, o cinsider o zi pierduta. straight face

| Paula007 a răspuns:

Sunt in viata big grin

deci am castigat.

puteam sa nu ma mai trezesc azi dimineata.

| deutza a răspuns:

Androgin azi am castigat o zi, pentru ca am multe sperante pentru ziua de azi, numai sa se si adevereasca. Uite de exemplu ieri am pierdut o zi pentru ca eram la pamant. Dar azi e altfel si sper sa iasa totul bine

| Crisu_7532 a răspuns:

Orice zi pe care ai inceput-o deschizand ochii dimineata este o zi castigata. pentru ca nimeni si nimic nu-ti garanteaza ca vei apuca ziua de maine. asa ca orice zi pe care ai trait-o este o zi castigata.parerea mea happy

| RainDrop a răspuns:

Orice zi din viata fiecarui om e castigatoare.

| Andreea50 a răspuns:

Zilele le pierdem una cate una deoarece viata este o cursa spre moarte. Viata noastra devine mai scurta cu fiecare zi ce trece. sad Si scuzati-ma in cazul in care considerati ca am alunecat prea mult inspre teme filosofice.

| Jadis a răspuns:

Fiecare zi la mine e la fel...in fiecare zi distractie la scoala si pot spune ca sunt zile castigate. Dar cateodata le simt pierdute...Pentru ca unt cu o zi mai aproape de examene si de despartirea de oclegii mei.

| Luciana_7235 a răspuns:

Pesimist sau optimist?
Pot spune ca am castigat-o, pentru ca am trecut-o cu bine, nu am patit nimic rau, sunt sanatoasa, pe parcursul ei s-au intamplat lucruri destul de bune.
Sau, pot spune doar ca, a mai trecut o zi... din viata!

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

La mine a fost o zi banalasad. Mai mult am pierdut timpul.

| Gabrielle16 a răspuns:

Am castigat, desigur.Fiecare zi traita de noi e un castig in sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am castigat :) http://www.cs-gothic.ro/forum/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yeepz, era sa adorm la muzica...
pai totusi ziua nu s-a incheat pentru a putea zice daca am castigat sau am pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi am mai invatat un lucru nou si il consider un castig, am invatat ca unii vad viata ca pe o joaca la ruleta, pamantul fiind piesa principala, unii refuza sa joace iar altii triseaza.

| Bogdan19999 a răspuns:

Am castigat, am avut inca o zi minunata.

Întrebări similare