Ce ai putea să faci e să iei ore de mate, asta am făcut eu. Da nu m-au ajutat, am luat 5, 80 la examen, şi sigur tot atât aş fi luat şi fără ajutorul orelor suplimentare.
1. Învață formulele logic.
2. Gândește-te dacă profesoara(orul) dă cu ușurință nota 10.
3. Dacă da, o soluție ar fi pregătirile suplimentare. Dacă nu, încearcă să te liniștești, pentru că sunt destul de mulți elevi în situația ta.
Daca tu de pe acum te agiti, dar cand o sa fii la liceu clasa a 11a, sau a 12-a. sa vezi balamuc
Incearca sa fii calm cand te intreaba ceva profesorul.Cu cat te a agiti mai mult cu atat iese mai rau.Incearca sa inveti logic si apoi incearca sa faci exercitii:mai intai temele,apoi suplimentar. Daca nu merge nimic din ce am spus, du-te la cursuri suplimentare.
Matematica nu este deloc grea, atat timp cand intelegi ce iti spune si o inveti.
Succes.
Glumesti? Alea sunt note bune.
Eu am luat 0.5 la un examen.
Si cea mai mare nota la mate a fost 2.
Off,si la mine e la fel.
Acum am trecut a 9a, cu bine cu greu am trecut de clasele 5-8 la matematica bineinteles.
Nu stiu cum se facea ca la celelalte materii numai 8, 9, 10,la mate si la chimie note mai mici de 7.
Acum, fiind clasa a 9a, sunt la fel la mate, am o profa...pff...rea!? e putin spus, pune 3 pentru ca nu am inteles o teorema.
Preda 5-6 teoreme intr-o ora si probleme nu facem
Tezele, sunt...sunt foarte grele.
Am ales sa intru la filologie deoarece nu se fac multe ore de mate,dar miercuri (maine) am doua ore, deci e grav, ma asculta la sange.
Numai spun ca temele trebuie sa fie rezolvate 100%corect, am luat un 4 pe chestia asta, nu am inteles exercitiul!
Invat din greu pentru un 5, si 5 e nota mica.
,sper sa nu ma lase, are ceva cu mine, sigur!