| anonim585 a întrebat:

Buna TPU deci astazi in clasa dupa ce am vorbit cu un coeg despre crearea lumi si extinderea ei sau popularea ei nu am ajuns la un numitor comun,eu sunt un baiat credincios si el (colegul meu) este auteu,dar mi-a spus in felul acesta,, cum au putut adam si eva sau copii lor abel si cain sa populeze pamantul,, si de aici nu mai contunu vreau sa ma lamuriti daca doriti si stiti ceva in domeniu acesta, eu unul sunt foarte confuz. Funda!

Răspuns Câştigător
| aabaaab3278 a răspuns:

Daca te intereseaza domeniul acesta, atunca o privire aici: http://portal.tfm.ro/istoria-ascunsa-zei-si-extraterestri-in-antichitate/
Articolul este interesant si ridica multe semne de intrebare.

9 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

In afara de ei au mai avut fii si fiice si s-au inmultit intre ei, da suntem facuti din incest, soarta...

| drutzix a răspuns (pentru AtateaConditii):

Asta explica de ce sunt atat de multi idioti pe pamant

| aabaaab3278 a răspuns:

De asemenea, iti recomand sa urmaresti si documentarele "Extraterestri antici". Este foarte interesant si probabil iti va raspunde la intrebare. Poate lasi un id de mess, ceva sa vorbim.

| drutzix a răspuns (pentru aabaaab3278):

De asemenea tin sa te informez ca documentarele alea sunt bullshit. Sunt pline de informatii gresite si sunt facute pentru a-l imbogatii pe "inteligentul" de Von Daniken.
M-am uitat odata la Ancient Aliens si am ramas marcat de prostia si minciunile care sunt spuse acolo.

| aabaaab3278 a răspuns (pentru drutzix):

Degeaba te uiti daca nu intelegi nimic sau ai sub 14 ani.
Sa cataloghezi drept "bullshit" niste ipoteze, zic eu, interesante te face pe tine bullshitwinking

Nu suport cand vad oameni ca tine. Ignorant si mandru. Zic ca Ancient Aliens e bullshit pentru ca stiu istorie, biologie si am simtul realitatii. Nu sunt ipoteze interesante sunt minciuni, dezinformeaza lumea voit pentru a vinde niste carti.
Daca te intereseaza asa mult varsta mea atunci te informez ca am 23 de ani.
Uite aici un documentar care ia la puricat tot ce se spune in Ancient Aliens si arata minciunile din serial. Sper sa te descurci cu engleza, asta daca vrei sa vezi de ce te-am facut ignorant.
https://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ

| aabaaab3278 a răspuns:

Drutzix, cum explici liniile de la Nazca? La ce le trebuiau oamenilor de atunci niste linii desenate care pot fi observate de la 30m in aer? si triunghiul isoscel tot de acolo desenat perfect care la fel se poate vedea de la 30 m de sus.
Intrebarea e CUM au reusit sa zboare ca sa le construiasca?

Nu trebuie sa ai capacitatea de a zbura pentru a desena niste linii pe pamant, iti trebuie doar putina matematica si niste inteligenta. Liniile respective le poti vedea si de pe dealurile din apropiere.
Si adevarul e ca nu le trebuiau linii desenate, la fel cum nu le trebuiau nici egiptenilor piramidele sau oamenilor primitivi picturile rupestre sau crestinilor catedralele (intelegi unde bat?), le-au facut pentru ca au putut nu din necesitate. Arta nu necesita explicatie.
Orice mi-ai spune despre Ancient Aliens eu iti voi gasi o explicatie care nu necesita extraterestrii pentru ca AA e bullshit. Daca vrei sa crezi in continuare ai dreptul sa faci asta, ai tot dreptul sa te crezi si Napoleon daca tot vorbim de credinte nebunesti laughing. Ancient Aliens e doar o credinta infasurata in cuvinte stiintifice.
PS: Daca vrei sa iti raspund da-mi reply ca nu stau sa verific intrebarile la care am raspuns sau da-mi msj privat.

| RedDeath a răspuns:

Mai, prostule, ai religie la scoala, ai profesor de religie, ai preot in localitate/sat/oras ce vrei tu. Nu te-ai gandit sa ii intrebi? Numa pe prostii de pe site-uri care cel mai probabil nu numai ca nu ai nicio facultate in teologie, numa mai is si satanisti.
Ce idee stralucita, mai! Deci o alta idee mai buna de locul in care sa intrebi asa ceva, nici ca se putea! Bravo!
Aici te infunzi si mai mult in marturisiri de oameni prosti, care nu au cunostinte de religie, sau care vor sa te manipuleze. Ia da tu fuguta la biserica sau la profesor.

Dupa cum vad, deja ai cazut in plasa, om cica ''credincios'' acorzi fundita la unu' ce vorbeste de extraterestri. Deja esti manipulat. Ce sa facem?
Dusmanul asta mare al nostru care se numeste prostia, ne cam doboara, nu-i asa?
Noh sezi si citeste de scumpii tai extrateresti, ca poate te si viziteaza la noapte, te rapesc asa, olecuta. Asa sa faci, om credincios fals! Mergi pe drumul asta, ca o sa ajungi bine, intr-un loc fain si foarte calduros. Sa iti iei costum de baie de pe acum.