| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Bună ziua! Ce poate sa însemne următorul vis? Se făcea ca un prieten se scula noaptea din pat și începea să meargă prin camera dar era urmărit de ceva, iar apoi se întoarce și nu vede nimic! Acea persoana simte nevoia sa iasă afara și merge în curtea casei apoi privește către pomii din curte și observa niște persoane spanzurate cu funie de copaci, o persoana spanzurata de fiecare copac din curtea casei lui! Persoana respectiva țipă, se freacă la ochi iar apoi nu mai vede nimic în afara de copacii goi fără oamenii spânzurați! Se întoarce apoi în casa, după care vede o creatura cu gluga neagra care se plimba la etajul casei și dispare brusc! Merge sus sa verifice în toate camerele dar nu vede nimic, se întoarce în pat, trage pătura sa se culce dar mai apoi vede moartea cu coasa rânjind și indreptand coasa către gâtul său! Se trezește apoi brusc din somn țipând! Va povestesc toate aceste lucruri deoarece un prieten de al meu are acest coșmar în fiecare seara și nu poate scăpa de el! De ce are acest coșmar în fiecare seara și visează identic cu seara precedenta? Ce poate sa însemne acest vis?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Să nu se mai uite noaptea la filme horror.

| gabicoo a răspuns:

Înseamnă că iar nu ți-ai luat tratamentul!
laughing

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Ești atent la întrebare? NU eu am visat asta!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Mie sa stii mi se pare ca ești un cont fals! Nu-i asa?

| LisaJulie a răspuns:

La ce film v-ați uitat?

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Probabil a comis ceva oribil (o crima?) si subconstientul lui stie ca o sa fie prins (de acolo "moartea"). Nu stim exact, totul este speculatie.