| VBC7 a întrebat:

Ce este cu Triunghiul Mortii din Marea Neagra?

7 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

De aici rezulta ca disparitiile sunt cauzate de ceva supranatural... sau poate au loc fiindca zona e oricum traversata de multi (asa cum mai vezi un accident pe o autostra. nu e nimic magic cu autostrada, doar ca e traversata de multi trecatori, deci accidentele sunt inevitabile)

| Wøodenpints a răspuns:

Pentru că nu se putea să nu existe ceva cunoscut din afară cum e triunghiul bermudelor și să nu avem și noi așa ceva da mai mic.
În curând o să urle lumea că triunghiul bermudelor e o copie nesimțită după triunghiul morții și că noi am fost primii.

| KMaddieK a răspuns:

În Marea Neagră, de-a lungul timpului, au avut loc dispariții misterioase de nave, avioane și oameni. Povestirile rusești relatate de martori descriu un fel "vârtej alb" care ducea la fundul mării păsări, nave și mici insule.atât în Triunghiul Bermudelor (între Bermude, Puerto Rico şi Miami), cât şi în "Triunghiul Morţii" din Marea Neagră s-a observat…un foc ciudat (o gheaţă care arde). Specialiştii spun că focul de pe apă -ce izbucneşte din senin pe kilometri întregi- apare în momentul în care acumulări de gaze ies la suprafaţă şi sunt mai intense atunci când sunt furtuni.în Marea Neagră s-ar afla un fel de Triunghi al Bermudelor, cu suprafaţa de 8-10 km, care s-ar deplasa constant, provocând dispariţii inexplicabile, de nave, avioane şi oameni

| DeusCorrupti a răspuns:

Disparitii misterioase, insa rare, zona este traversata zilnic de zeci de avioane/nave.

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Este un loc misterios aflat pe oceanul Pacific, unde se presupune ca dispar nave, avioane etc
Bafta!

| Felix_Remus_1990 a răspuns:

Eu cred ca avioanele si vasele dispar din cauza unui camp electromagnetic care le trage la fund si raman acolo pe veci.