|

Ce v-ati face daca având de făcut o radiografie vi se implantează in același timp si mai multe cipuri pe care le porți fara sa bănui nimic o perioada de timp? Vei fi monitorizat tot timpul si daca nu vorbești si nu lucrezi pe placul celui care ți-a implantat cipurile, te torturează in fel si chip, mai ceva decât făcea Hitler si Stalin. După o perioada de timp va dați cu seama ce vi se întâmpla, bănuiți si cine o face, dar nu puteți să-l reclamați pentru ca va amenința cu moartea. Nu pe fata, ci pur si simplu prin șocuri electromagnetice puternice la care inima de abia rezista sau prin astuparea cailor respiratorii si in același timp si a gatului ca sa nu mai puteți respira, sau prin iradiații așa încât va treziți cu arsuri puternice la nivelul pielii sau a altor organe. Ați tăcea tot restul vieții si ați suporta chinul sau ați depune plângere împotriva acelor persoane știind ca va paste moartea?

21 răspunsuri:
| a răspuns:

Caut rezistenta care e impotriva chipurilor si ma rezolva ei sa scap de ele, sf care il zici tu nu il prinzi dupa ce murim atunci sa faca ce vor ei. Inca nu am atins nivelul de automatizare cum ar fi robotii in forma umana, si alte surse precum masini zburatoare, etc. Dupa ce se stabilesc toate in lumea asta va urma beleaua cu razboaie si altele

| a răspuns:

Visezi, păpușă!

| a răspuns:

Eu zic sa consulti un psihiatru ca nu este de gluma cu tine.
In momentul in care ti se face o radiografie da esti iradiat dar prin intermeidul iradierii nu se implementeaza in organism niciun cip.
Tu esti pe Terra sau pe alta planeta?
Faza cu cipurile si 666 si alte chestii care se banuiesc ca vor exista in viitor, sunt rastalmaciri ale Bibliei facute de catre paganii care se inchina lui Baal si altor zei pagani, poate sunt copii prost informati de propaganda masonilor puternici, poate sunt simplu niste tampiti care vorbesc la misto sau poate sunt din surse legitime s-a.m.d
Putini detin cunoasterea.
Daca se va face cum spun teoriile conspiratiei si lumea va primi un cip sub piele, aceasta cipuire se va face pe fata nu pe spate si nu prin intermediul unei radiografii.
Ne jignesti pe cei sanatosi psihic cu astfel de aberatii!

| explică (pentru Simpatik):

Nu ați citit ca americanii vor sa implanteze cipuri in soldații lor care lucrează in alte tari pentru a fi monitorizați tot timpul si a-i putea trata de la distanta. Iar in Rusia peste 100 de mii de oameni și-au implantat cipuri pentru a se monitoriza si trata singuri cu ajutorul acestui cip. Se discuta ca cei cu cip si + o dieta adecvata își pot prelungi viață pana la 1000 de ani. Mai citiți si voi. Iar IT-isti se zbat sa descopere chiar nemurirea. Iar o astfel de aplicație daca nu este testata pe cineva nu poate fi brevetata. Iar hackerii cu siguranță nu o vor testa pe animale de laborator. Iar daca nu pot fi implantate prin radioterapie, o pot face prin altfel de aparate dar doar aici vei sta fata in fata si singur cu un corupt care e capabil de orice. Iar eu am întrebat crezând ca va ve-ti pune in situație, si sa vad ce alegeți.

| a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Ce balarii spui tu acolo, de cand un chip care este o parte electronica in principiu o placuta pe care sunt montate tranzistoare, poate sa te insanatoseasca, vezi ca intri pe un teren minat, confunzi cipul cu nanorobotica care inca e in faza de principiu si teorie.
Ca oamenii sa fie reparati prin intermediul unui cip, ar trebui sa fie cyborgi.
Nu stiu care iti sunt sursele dar cred ca esti una dintre persoanele pacalite de siteurile de propaganda precum lovendal, iesirea din matrix si asa mai departe.
Nu dezvaluie guvernul rus ce face pe soldatii sai la fel cum nu dezvaluie americanii la ce prototipuri lucreaza, asa ca tot ce cititi pe siteuri care chipurile sunt legitime, sunt de fapt conspiratii si idiotenii scrise de niste semi-docti care iau de bune informatiile rapandite pe net de altii care sunt la fel ca ei, e un ciclu continuu care se repeta si creste exponential, ramanand pana la urma ca adevarul sa nu poate fi cunoscut tocmai datorita acestor cretini cu idei fixe si cititori de SF mult.

| a răspuns:

Eu sugerez sa nu mai iei medicamente fara prescriptie medicala.

| a răspuns:

Eu iti recomand sa te trezesti.

| a răspuns:

Aoleu. Nu-mi spune că ne implantează cipuri acum. După ce ca ne-au tinut în casa, ca atunci când iesim afara să fim orbiti de lumina soarelui si în timpul ăla să ne vaccineze dronele, acum ne mai pun si cipuri. E ireal așa ceva. Nu s-au saturat oare din taierea copacilor în timpul în care noi eram în carantina? Ce mai vor de la noi? Foarte buna întrebarea ta.

| a răspuns:

Foarte amuzant, sa ti se implanteze cipuri in timpul unei radiografii! Poate in timpul unei transfuzii as mai zice, dar asa... bine, tu crezi in barbosi care ne vor judeca dupa ce dam coltul, deci nu ar trebui sa ma mire. P.S. Socuri electromagnetice care pot provoca infarct de la distanta se pot administra de catre americani inca de pe la sfirsitul anilor 70. E informatie publica asta. Dar sa joc totusi dupa cum cinti. Daca as fi in situatia respectiva, cel mai probabil ca sunt deja suficient de bine plasat profesional/financiar cit sa fiu bagat in seama de astfel de persoane. Pe de alta parte, as avea si suficiente pile/cunostinte incit sa pot ajunge fara ca ei sa isi dea seama din timp intr-un spatiu izolat (buncar, whatever) unde sa imi pot planifica evadarea din situatia respectiva. Nimeni nu face asa ceva unui neica-nimeni.

| a răspuns:

Ei, dar nu o sa se intample asta si avem un Dumnezeu care se ocupa de orice scenariu happy.

| a răspuns:

Visele tale nu se vor transforma in realitate așa că poți să stai chill

| a răspuns:

Imi fac radiografia. N-o sa-mi implanteze nimeni niciun cip.

| a răspuns:

Este o intrebare pur teoretica sau este o teama de-a ta reala?
Ca sa stim cum o tratam.

| a răspuns:

Lasa droagele si REincepi sa iti iei medicamentele zilnice si se rezolva!

| explică (pentru JicaContra):

Dar nu sunt bolnava. Nu i-au niciun medicament din 2012. Este o întrebare si credeam ca primesc răspunsuri la ea.

| a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

"nu esti bonava" e un termen relativ
exista o poanta relativ la definitii care suna asa:
- Gigel, ce animal iti place?
- papagalul
- dar Gigel papagalul nu e un animal, e o pasare
sunt doua regnuri mari si late in biologie: animal si vegetal
deci, daca papagalul nu e animal atunci e o planta

la fel si tu, tu "nu esti bolnava"... FIZIC, dar BATI CAMPII, atunci E ABSOLUT SI TOTAL... **EVIDENT** CA ESTI BOLNAVA *PSIHIC*

asa ca succes cu cipurile alea si socurile electrice, AI NEVOIE... MARE!

| explică (pentru JicaContra):

De ce nu te-ai făcut psihiatru? As fi venit la un consult.Culmea este ca toți romanii cunosc psihiatrie.

| a răspuns (pentru JicaContra):

Subscriu, are nevoie de tratament psihiatric.

| a răspuns:

Mai citeste biblia si-ti trec toate gandurile astea necurate.
Pace

| a răspuns:

In primul rand, nu m-as mai uita la filme. Le-as evita total!

| explică (pentru NaturalLl):

Nu am televizor, nu am internet decât pe telefon si pot doar citi si scrie. Eu v-am intrebat, iar voi ar trebui sa raspunde-ti punandu-va in situație.