| elasexygagica a întrebat:

Cine a fost primul? Omul sau Gaina?

22 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ela da-le dracu' de gaini, lasa decolteul ala mai jos sa vedem si noi ţâţoaiele.

Apache
| Apache a răspuns:

Toti ati inceput sa dati exemple din biblie dar stintific nici unul...
ok, teoretic gaina ar fi prima!
Deoarece gaina si pasarile au evoluat din dinozauri cu mult timp inainte ca omul modern sa apara in peisaj!
deci gaina salbatica sau cocosul de munte au aparut intr-adevar inaintea omului! dar au suferit si ele schimbari odata cu trecerea timpului, si erelor glaciare!

| carpediem a răspuns:

Gaina, e tot ce a mai ramas din dinozauri, iar omul atunci era in proiect.

| Andrei7520152 a răspuns:

Presupun ca te referi la gaina de curte? daca da atunci e de la sine inteles ca gaina este o pasare domestica, corect? bun, ea fiind domesticita de... hai ca stiti! de porc? nahhh dar de Dumnezeu? sau poate de om?

mai pe scurt, cainii, psicile, vaca sau gaina de curte sunt variatii ale unor animale salbatice domesticite cu mii de ani in urma. Ati remarcat vreodata cat de mult se aseamana cainele cu lupul? aceleasi chestie si cu gaina. toti au un echivalent salbatic, din care se trag. se numeste selectie artificiala, copii tongue

| pwp a răspuns:

Omul!

| darrio2007 a răspuns:

Oul

| Karinakari99 a răspuns:

Buna,elasexygagica!
Cred ca a aparut prima data gaina si apoi oamenii, caci animalele au aparut prima data.
Bye!

| MrWrestleMania a răspuns:

Gaina

| JustMelavJustMe a răspuns:

Pai gainile fiindca ele se trag din dinozauri si ei au aparut inaintea moastra pe Pamant.

| Xlove64 a răspuns:

De fapt intrebarea era,, cine a fost primul oul sau gaina,,
Dar cred ca ar fi 2 ipoteze
Daca ar fi de partea religioasa.omul ar fi primul
Dar de partea stintifica...gaina laughing

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Era oul sau gaina :l

| SarpeAF a răspuns:

Elefantu'...
Ce lagatura are Omu' cu gaina?!?
Poate OUL sau Gaina

| ēน a răspuns:

Gaina. deoarece in biblie zicea ca Dumnezeu ia dus pe adav si eva intr-o gradina unde erau vietati minunate...[ect.]adica si gaina era si toate celalte animhappy fundita?

| ProjectJackpot a răspuns:

Conform Bibliei, gaina.

| aalleexandra a răspuns:

Gaina ca dumnezeu intai a creat lumea animale pamant plante etc si dupa aia omul. fundita?

| Ananas2 a răspuns:

Gaina. pe pamant au fost create intai plantele, apoi animalele, apoi omul. deci gaina.

| Elena_5033 a răspuns:

E o intrebare capcana? Sincer cred ca gaina a fost prima pentru ca face parte din categoria animalelor si in Biblie scrie ca au fost create de Dumnezeu, oul este doar prioritatea prin care ele se inmultesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa Biblie (Geneza cap 1) gaina si apoi omul
Tot dupa Biblie (Geneza cap 2) omul si apoi gaina
(Ce chestie nu?)
Si dupa evolutie nu stiu sigur dar as merge pe varianta gaina si apoi omul

| Kataklysm a răspuns:

Omul
fundita? big grin

| anonimus12345 a răspuns:

Cred ca intrebarea era : oul sau gaina? dar oricumoh go on
dintre om si gaina, prima a fost gaina.

| SimpleSmile a răspuns:

Poate oul sau gainastraight face
ma rog...gainalaughing

| Dop_4750 a răspuns:

Gaina pentru ca oul nu are cine sa il cloceasca inteles? daca era oul primul ramanea ou

Întrebări similare