Cum a fost Adam apoi Eva, ar trebui sa fie cocosul apoi gaina . Dar, lasand biblia deoparte, iata ce zice REALITATEA : "Geneticianul John Brookfield a afirmat că „oul a existat înaintea găinii". Teoria sa se bazează pe faptul că materialul genetic al unui organism viu nu evoluează pe parcursul vieții sale. Concluzia reiese din faptul că materialul genetic al oului și al găinii este identic. Profesorul David Papineau de la King's College din Londra crede că primul pui a ieșit dintr-un ou al unei specii diferite, probabil o specie de reptile."
Poftim; aici ai raspunsuri
http://www.tpu.ro/trivia-amuzante/ce-a-aparut-mai-intai-oul-sau-gaina_1/
Este simplu. Intai au fost gainile si cocosii,abia apoi au aparut ouale. In primul rand o gaina nu poate face un ou fecund fara un cocos. Deci daca la inceput ar fost o singura gaina,acum nu am mai fi stiut de existenta ei. Daca la inceput ar fi existat un singur ou,desi nu stiu cum ar putea fi clocit,sa zicem ca la soare,din el ar iesi o gaina sau un cocos. Acesta nu ar avea cu cine sa se inmulteasca si,la fel, ar muri fara sa perpetueze.
Este o intrebare tampita fara pic de logica. Indiferent cum au aparut pasarile si reptilele, initial au fost organismele dezvoltate care sa produca lichidele care compun un ou + cavitatea de calciu. Un ou, deasemena, trebuie clocit.
Am zis si mai sus, in intrebare nu este specificat ce fel de ou, si dinozaurii au existat inaintea gainilor, la fel si ouale lor.
Pai si de ce mai postezi intrebarea atunci? Doar asa ca sa te alii in treaba? Puteai mai simplu sa postezi la "Amuzante " Stim ca reptilele au fost inaintea pasarilor. Si ce-i cu asta? Da, ouale de dinozaur au fost inaintea gainilor.
Pentru ca vreau si parerea altora, sa vad cum raspundeti. Si care e problema ta cu intrebarea mea? Ce e atat de deplasat? Sunt altii cu intrebari extrem de stupide si tu te legi de alta, plus intrebarea a fost mutata de catre moderatori la categoria asta. Frustratule
frumusica01 întreabă: