Exista. Eu dupa ce mor, substantele din corpul meu nu dispar. Fie in urma arderii ajung majoritatea in atmosfera si restul in cenusa, fie voi bucura o multime de viermi si bacterii care-si vor gasi hrana pentru un timp. Cu alte cuvinte sunt nemuritor, doar ca voi lua alta forma. Voi fi in aer, in viermi, in pamant, in apa, in pasari, in sobolani si asa mai departe.
Daca nu mai am aceeasi forma pot spune cu certitudine ca nu mai e nimic dupa ce murim.
N-am vazut nici un individ reincarnat, n-am vizitat Raiul si Iadul din cartile cu povesti primitive, n-am vazut nici un om mort si viu in acelasi timp, deci nu cred in fantezii. Ce se vede e real si ce nu se vede e fantezie și când spun ca nu se vede nu fac referire strict la simțul văzului ci la toate posibilitățile de a confirma existenta unui lucru.
Moartea este ceva abstract, ce exista este materia in continua degradare. Plus speranta ca daca timpul este infinit, atunci posibilitatile sunt infinite, deci si sansa ca un alt eu sa mai apara.
Referitor la faptul ca doar ce vezi crezi, am o intrebare:
Iubire, dragoste, frica, durere, curent electric, gaze... etc. le vezi sau observi doar efectul lor?
Stiu sigur ca in acestea crezi pentru ca au fost dovedite!
Deci exista o probabilitate mare sa descoperim lucruri noi.
Vorbești fără sens, nu știm nimic, probabilitățile sunt extraordinar de mici.
Practic te contrazici. Eu nu am sustinut ca exista doar am vrut sa iti arat ca exista o probabilitate, foarte foarte mica...
Cand Galileo a sustinut ca pamantul se invarte, l-au ars pe rug. Lumea a considerat probabilitate 0 (zero).
Tu macar ai recunoscut ca exista o posibilitate, oricat de mica!
farcry444 întreabă: