anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dc uni oameni sunt asa de prosti uni destepti?
Dc uni sunt frumosi alti urati?
Dc uni iubesc alti nu?
Dc viata se schimba cand apare o persoana langa tine?
Dar iubirea este o pasare trecatoare sau permanenta?
Dau funda!
Dc oameni observa persoanele bogate talentate dar pe celalalti nu-i baga in seama?
Dc oameni fac glume proaste pe seama altora? Sa se amuze?
Raspundeti va rog! dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alex,daca toti oamenii ar fi la fel, viata nu ar mai avea nici un sens. Obisnuieste-te sa te lovesti de multe obstacole in viata, sa intalnesti oameni pe care nu ii poti intelege sau situatii din care nu poti iesi sau doar foarte greu.Mult noroc.

17 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De ce UNII oameni nu sunt capabili sa scrie corect iar ALTII sunt obligati sa ghiceasca ce-au vrut primii sa spuna, cu pretul unor dureri de cap infioratoare?

| NOname a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Vrei un Algocalmin?

Sfatul meu: dacă nu vrei să ai nevoie şi de Metoclopramid, nu dă drumul la reclamă.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru NOname):

Care-i faza cu reclama, ca n-am inteles.
Cat despre Algocalmin...te rog frumos! La ce dude vad pe aici, nici ala cu nume de avion (MIG nu-stiu-cat) nu cred sa dea rezultate.
Metoclopramidul nu se mai fabrica. Probabil, pentru ca era foarte bun.

| NOname a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Atunci nu ne rămâne decât să fim eco şi să trecem pe homeopate.
E, reclamă...e mai bine (pentru stomacul tău) că nu înţelegi.

| Skylar a răspuns:

Dar tu nu vei intelege niciodata asta...E vorba de perceptia ta ingusta.

| Inferno a răspuns:

Excelenta,nu stiu de ce oamenii fac, stiu de ce eu fac. Cu toate acestea pot sa raspund la cateva intrebari.
"Dc uni oameni sunt asa de prosti uni destepti?"
Datorita diversitatii. Ce este cauzata de mediu, combinarile cromozomilor, mutatii si in cazul nostru si mediul in care este crescut copilul pana la varsta de 5-6 ani.
"Dc uni sunt frumosi alti urati?"
Raspunsul ca si la intrebarea precedenta.

| WR104 a răspuns:

Pentru ca unii oameni, adica toti, sunt niste idioti si ne distram impreuna de minune pe planeta asta frumoasa.

| unknownn a răspuns:

1. Pentru ca unii au mai mult noroc altii nu laughing
2. Fiecare e frumos in felul lui, depinde de gusturi, "frumosul" rezprezinta pentru fiecare altceva.
3. Pentru ca cei care nu iubesc au avut prea multe dezamagiri si nu mai vor inca una in plus.
4. Pai ai pe cineva care sa te asculte, sa te iubeasca, sa fie alaturi de tine la bine si la rau, tu nu ai fii fericit?
5. Trecatoare in mare parte, depinde de caz...
6. Nu-i adevarat asta! Jigodiile observa asta, nu oamenii.
7. Ii chinuie talentul.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Maestre,specializeaza-te si in gramatica, chiar daca esti maestru in opozitii.

| Mădă0611 a răspuns:

E vorba de perceptie. Pac, pac.
Tu vezi lucrurile/lumea cumva, eu altcumva, poate pe tine te intereseaza ceva, pe mine nu, de aici tu incepi sa ma consideri proasta, pentru ca nu m-a interesat, nu mi-am dat interesul, nu stiu ce stii tu, totusi, poate stiu altceva ce tu nu stii, asa ca si prostia e relativa, tongue cum zicea nea' Einstein: "Toti suntem genii. Insa daca judeci un peste dupa abilitatea sa de a se urca in copaci, atunci acesta va trai toata viata cu impresia ca nu este destept."

Frumusetea/uratenia, la fel, subiectiva/relativa, tine de perceptie.

Iubirea/ura, la fel, perceptie.

"Viata se schimba..." pentru ca desi nu ne nastem cu un scop, odata aparuti, avem datoria sa perpetuam specia, deci, doar langa o persoana de sex opus iti gasesti linistea = se schimba viata.

Permanenta, fara iubire nu ne simtim impliniti, asa ca o cautam mereu.

Nu mai poti sa dai funda devil

Pentru ca cei bogati au fie pile, fie tupeu, mult tupeu, ceilalti fiind mai retrasi, complexati, au nevoie de timp sa se acomodeze si time is money.

Din rautate, pentru ca se cred superiori.

Pac, pac big grin

| M25M a răspuns:

Maestre, intrabarile tale imi aduc aminte de acea reclama de la Doctor Oetker(sau cum se scrie) cu acea fetita care tot punea intrebar" Oare cat de mare este un ou mic" s.a.m.d. laughing

| NOname a răspuns (pentru M25M):

Mă oftic că n-am văzut reclama (dar dacă e ca şi întrebarea asta, poate e mai bine).

| M25M a răspuns (pentru NOname):

Uite: http://www.youtube.com/watch?v=8SjYNtc5XvI, bine nu am gasit varianta in romana. :))
Tre' sa o stii ca o dadea la tv in prostie.

| NOname a răspuns (pentru M25M):

Chiar că în prostie. Dacă până şi eu, care sunt alergică la televizoare, am reuşit s-o prind undeva ca pe un virus şi să mi-o întipăresc în memorie...

| TheStory a răspuns:

Intodeauna exista un de ce, insa nimeni nu poate sa-ti raspunda la toate aceste intrebari. Nu conteaza de ce am fost creati conteaza cum, conteaza de unde am aparut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Pentru că așa ne-am format. Depinde de educația primită, de capacitatea creierului de a stoca informații și de a le folosi, de a căuta soluții. Gândește-te că dacă am fi toți la fel, ar fi asa plictisitor și nu am mai învăța nimic.
2. Depinde de genă și îmbinarea lor.
3. Depinde de cum au fost crescuți și de experiența vieții, de cât timp au petrecut cu diverse persoane și capacitatea de empatie.
4. Pentru că te dedici persoanei respective mai mult decât te-ai dedicat ție până acum, nu mai ai misiunea de a te cunoaște doar pe tine, ci și pe el/ea.
5. TRECĂTOARE! Da, cu majuscule. Dragoste până la adânci bătrâneți e doar în basme. Intervine rutina, apar oameni noi... involunar, dar dacă ești deștept, știi să reaprinzi focul.
*nu s-a potrivit bine să spui că dai fundă chiar acum, sau ai vrut să ne atenționezi, să ne atragi?
6. Sunt mai atrăgătoare și prezintă interes.
7. Unii o merită, frate. Glumele proaste sunt cele făcute prost și la momentul nepotrivit. De superficiali, de-aia!
**astea-s întrebări evidente, cu care ne confruntăm des toți. Se vede că abia începi să cunoști lumea. Te aștept și cu alte nelămuriri, sunt sigură că vor apărea.
Totuși, câți ani ai? De gramatică zic...

| Xtal a răspuns:

La o intrebare extrem de tipica iti voi raspunde cu o afirmatie la fel de tipica.
Nu putem fi toti la fel.