Eu la gatat? aduti aminte nea reliane cand ai intrat pe acest site, in primele zile mai exact, cum te comportai? Si ca sa nu mai fi suparat ti-am dedicat o melodie la playlist, sa vezi ca nu's om rau
Cred ca ma confunzi amice.Vezi ca mai este inca cineva cu acelasi id ca si mine, dar de fapt are doar o litera de tipar si anume i care la mine este i dar la acea persoana este sau era I.Acea persoana incerca sa ma compromita dar cu ce sau de ce habar nu am, insa scria in numele meu, ma urmarea ce fac cui scriu unde scriu si apoi venea si el si scria chestii din astea de agata, cum ca ar iubi nu stiu pe cine de aici la nebunie si tot felul de timpenii.Dar cred ca fost blocat de admin ca mai mult de citeva mesaje na apucat sa scrie. Daca eram eu acea persoana fii sigur ca nu mai discutam noi acum aici.Si eu am ramas mut cind am vazut, apoi am scris adminilor pe aici si intr-n final m-a lamurit cineva cum sta treaba si ca de fapt era o alta persoana.Si poate ca chiar tu esti persoana care incerca sa faca stiu si eu rele pe aici, ori esti poate chiar persoana care m-a lamurit ca de fapt ala nu avea un id identic cu al meu.Deci esti una din aceste personae.Si daca esti persoana care mi-a aratat ca este de fapt alt id iti multumesc inca odata, iar daca esti ala rau care incerca sa ma denigreze sa arate ca eu ma dau la femei pe aici sa fii sanatos ca nu-s curios mai mult decit am fost pina acum. Iara referitor la cum scriu afla ca wind ma corecteaza eu am calc pe engleza si am avut autocorectia pe on.Cam asta este in mare. Iara ca ma raportezi sau ce faci tu nici nu ma deranjeaza, ma lasa indifferent.Atit poti atit faci stii cum se spune.Bafata la raportari daca cu asta te ocupi pe aici.Cind eu am intrat in primele zile pe aici am intrat cu un scop anume si am si pus o intrebare.Deci te asigur ca ma confunzi.
Daca si eu am inteles intrebarea. Si chiar sunt de acord cu ce au zis bunocii aia doi sublime si errofund.
relian ala a luat pastila aia MinusIQ daca stiti clipul ala de pe Youtube.
Asa si ce ai inteles tu? Spune simplu sa vad cit te duce sau daca te duce ceva
Nu cred ca-i vorba de nicio evolutie!
Fie crezi ca omul este rezultatul unor procese fizice si chimice intamplatoare, fie crezi ca omul are un creator...Si este peste ratiunea naturii umane, ca sa putem intelege acest lucru.Invit stiinta sa explice acest lucru. Nu va putea, te asigur.
Alexxiax98 întreabă: