Cred ca se poate numi AUTOCONTROL. O forma avansata a umanitatii, cu toate ca si omul este un animal si in anumite situatii mai putin favorabile, din cauza anxietatii, ar putea avea un comportament necontrolat.
Se autoizoleaza , presupun ca cele orgolioase sunt in general asa si isi izoleaza sentimentele, adica tin la ei mai mult ca la ceilalti
Adică nu simt nimic într-o situație în care ar trebui în mod normal sa se simta trist
Inseamna ca ori nu le pasa, ori le neaga, ori pur si simplu reactioneaza diferit, in functie de cum gandesc/cred, dar n-au cum sa dispara sentimentele ca altfel am deveni roboti.
Autoapărare
Le dispar sentimentele? Probabil te referi la depresie cand nu vrei sa mai faci nimic si nu te mai intereseaza nimic
Pff..persoanele acestea se închid in ele. Nu e ca nu mai simt nimic, ci ca nu mai vor sa mai simtă. Eu spre exemplu asa procedez și chiar îmi iese, însă trebuie sa ai o forța de sine destul de puternica ca sa-ți impui sa nu mai simți nimic. ‘))
Autoconservare.
Creierul încearcă să ne facă să mergem mai departe, iar dacă asta implică stoparea emoțiilor, atunci cu atât mai bine pentru organism.
Nume6 întreabă: