| dmess a întrebat:

Exista vreo diferenta fundamentala intre un castigator al premilui Nobel credincios d. p. d. v religios si o baba de la tara murdara pe picioare care se roaga la o icoana?

Dar intre un castigator al premiului Nobel ateu si un oarecare ateu cinic?

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

Exista diferente uriase, dar nu fundamentale. viata unuia nu valoreaza mai mult decat a celuilalt.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, inteligenta si efectul asupra umanitatii.

| mihaibrasov a răspuns:

Da, Tutea avea dreptate. Fa tu ani de puscarie grea pentru o idee, si apoi emite idei... Eu il cred. A fost un mare filosof si un mare intelept.

| ramona30 a răspuns:

Pai in primul rand nu mai exista castigatori ai premiilor nobel care sa fie credinciosi. Se presupune ca sunt inteligenti nu?
Diferentele sunt atat de mari intre cei pe care i-ai enumerat incat nu are rost sa le mai mentionam.

| Hombre a răspuns:

Da exista, baba aia pe care senilul Tutea o venereaza nu a evoluat nici macar cât sa se spele pe picioare insa castigatorul premiului Nobel nu numai ca se spala pe picioare ba mai mult, stradania muncii lui este fructuficata de toti cei nespalati pe picioare.

| Avalohis a răspuns:

Pai batrana are de castigat iar ateul e pierdut dupa parerea mea.Chiar daca e inteligent si castiga in lumea aceasta datorita inteligentei tot batrana are de castigat pe veci, l-a castigat pe Dumnezeu iar ateii, toti cei 3 enumerati de tine, n-au castigat nimic.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ateii sustin ca rahatul lor este mai bun decat al credinciosilor. Ii credem pe cuvant.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Da. Ăla cu Nobelul are bani, baba nu. Deşi, e destul de rar ca un religios să câştige premiul Nobel. Se mai întâmplă dar pe la literatură sau pace, mai rar la secţia de ştiinţe unde e pur şi simplu imposibil ca un religios să câştige.
2. Da. Ăla cu Nobelul evident are o influenţă mai mare asupra umanităţii.
Salut.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Diferentele le facem noi oamenii pentru ca asta e specific lumii.Nu o sa se vorbeasca niciodata decit despre anumite diferente de intelect sau estetice pentru ca lumea n-are simtul numai a ceea ce e necesar si se agata neputincioasa de diferentele dintre un om si altul.In fata divinului astea nu exista pentru ca esti parte din existenta ca fiecare si deci esti una dintre milioanele de picaturi care formeaza oceanul.Iar ultima intrebare mi se pare un fel de a asmuti religiosii.Sa-ti fie rusine.