Nu este nicio coincidenta si nu se va intampla ceva mai rau ca alta data, in istoria omeniri a fost nenorociri si mai mari decat asta.
Nava spatiala filmata de televiziunile japoneze? Lumineaza-ne, te rog, cu un link.
Personal sunt mai putin afectat de toate aspectele, caut pe cat posibil sa nu ma gandesc la asemenea coincidente, cu s-au fara voia mea s-au a ta ce trebuie sa se intample se va intampla, nu putem sa schimbam nimic, week-end minunat!
Buna Florin! Da acestea sunt niste semne ca sfarsitul lumii este iminent, dar nu trebuie sa te temi, nu vom muri si nu vom pati relativ nimic. Si eu ma intreb cand va veni, dar asta conteaza mai putin. In biblie se afla cateva anticipar ale acestui sfarsit, de exemplu:
* Războaie şi veşti de războaie
* O naţiune se va ridica împotriva altei naţiuni şi o împărăţie împotriva altei împărăţii
* Foamete şi cutremure
* Profeţi falşi, care vin în Numele lui Iisus
* Mulţi oameni vor fi înşelaţi de profeţii falşi
* Profeţii falşi vor face semne şi minuni
* Adevăraţii creştini vor fi persecutaţi
* Dragostea oamenilor pentru Dumnezeu va descreşte
* Evanghelia va fi predicată în întreaga lume
* „Urâciunea pustiirii" (un lider mondial, care se va da drept Dumnezeu)
* Mari nenorociri
* Modificări ale soarelui, lunii, stelelor
* Adevăraţii urmaşi ai lui Iisus vor fi adunaţi în jurul Lui
* Întoarcerea lui Iisus
* Iisus îi judecă pe oameni pe pământ
Daca vrei sa aflii mai multe te rog sa accesezi pagina de mai jos!
http://www.everystudent.ro/a/sfarsit.html
O zi buna in continuare!
Eu nu cred in sfirsitul lumii insa toate punctele din lista cu raspunsul lui bandida au loc chiar acum sincer nici nu stiu ce sa mai cred
Da e foarte ciudat. Dar in loc sa ne facem atatea griji mai bine ne rugam pentru cei din Japonia si Romania sa fie ferita.
Nu cred ca au absolut nici o legatura cu sf lumii; de ex, daca luam anumite perioade din istorie: 1939-1945 al 2lea razboi mondial, cei aprox 50 mil de morti, bombele atomice de la hiroshima si nagasaki; orice ar fi trait in perioada aia, ar fi zis fara urma de indoiala ca sfarsitul lumii e deja pe pamant; sau alta perioada, anii 60, 1960-1965, tot asa, perioada cu multe cutremure, 9.5 din chile in 1960, 9.2 alaska in 1964, amandoua fiind mai mari decat 9.1 indonezia 2004 si 9.0 japonia 2011; in 1961 s-a ridicat zidul berlinului, razboiul rece era in toi, lumea era in preajma celui de-al treilea razboi mondial, vezi criza rachetelor cubaneze din 1962 http://en.wikipedia.org/wiki/Cuban_Missile_Crisis cand lumea a fost cel mai aproape de un razboi nuclear intre US si URSS; cine o trait evenimentele de atunci, poate o fi zis la fel, ca sigur nu mai apuca ziua de maine; evenimentele din 2010-2011 palesc totusi fata de cele din anii 40/60, nici macar criza nucleara din Japonia nu se ridica (deocamdata) la nivelul celei din Cernobil 1986; noua ni se par mai deosebite pentru simplu motiv ca nu am trait crizele mai grave de acum cateva decenii. Si interventia militara in Libia de care se discuta zilele astea, a mai avut loc asa ceva in aprilie 1986: http://en.wikipedia.org/wiki/Bombing_of_Libya cand Reagan o incercat sa-l elimine pe Gaddafi, pacat ca n-o reusit atunci, poate reuseste acum NATO.
Eu nu stiu ce sa mai cred...si mie mi-e putin teama, dar incerc sa diu calma si sa nu ma gandesc la rele. Am vazut 2 filme facute in 2010 despre sfarsitul lumii si m-au speriat foarte tare. In primul oamenii au facut o arca a lui noe foarte bine pusa la punct si au reusit sa scape pana la urma.
Al 2-lea(nu l-am vazut de la inceput) era despre doi oameni(un barbat si o femeie) care aveau fiecare cate un copil:barbatul:un baiat si femeia:o fata. Copii tot auzeau si vedeau niste oameni ciudati pe care i-au numit,, soptitorii" si pe care ii vedeau toti doar ca numai ei puteau comunica cu acestia. In fine...mama fetei a facut accident cu masina si a murit cand incerca sa-si salveze copii de soptitori(care ii rapise), iar tatal i-a gasit intr-o padure cu doi iepurasi albi in mana si cu soptitorii langa ei. Nu a stat mult timp pana ce soptitorii si-au dezvaluit identittea:erau extraterestri(stiu ca suna stupid, dar a fost tare) si au spus ca numai cei ce aud vocile se pot salva(copiii) mergand cu ei. Astfel, copii au plecat cu el si restul omenirii(impreuna cu tatal) au murit datorita exploziilor solare(am uitat sa mentionez la inceput), iar copii au ramas pe o noua planeta pe care urmau s-o populeze ai si iepurasii...
Cred ca te-am plictisit, dar mie mi-a placut mult cel de-al doilea film.dar m-a si speriat
Sa va spun ceva cand ne nastem nu stim asa si cand murim nu stim si cand a fost in 2000 tot la fel ca vine sfarshitul lumi nu stie numeni cand vine sfarshitul lumi
Unforgetit întreabă: