| wiufh a întrebat:

Imi doresc sa scriu o carte dar nu am reusit inca sa aleg un subiect anume, asa ca am venit aici pentru a va cere si voua sfatul. Aperciez din suflet orice idee, caut ceva original. O carte care sa fie o lectura accesibila masei cititorilor, dar in acelasi timp sa contina un mesaj, sa emotioneze intr-o anumita masura. Multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru raspunsuri. Imi cer scuze pentru categorie, dar am considerat ca aici am sanse mai mari sa gasesc ideea pe care o caut.

Răspuns Câştigător
| Zuzzy05 a răspuns:

Trebuie sa vina de la tine aceasta idee.Tu trebuie sa simti totul, pentru ca e o senzatie cu totul diferita decat daca ai urma un "plan" dat de cineva...Intr-adevar ti s-au dat idei chiar frumoase, dar nu sunt ale tale.Trebuie sa simti tot ce se intampla in cartea pe care vrei sa o scrii,si asta se va intampla daca va fi ideea ta in totalitate. Sper ca nu te-a suparat raspunsul meu,bafta multa pentru a scrie cartea, si eu am in gand asta si e mai greu decat pare, dar e o munca superba! happy

9 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Este ciudat.O carte buna a existat intodeauna in mintea scriitorului, nu a dezvoltat-o dupa un subiect anume.De cele mai multe ori s-a nascut intii cartea, mai greu fiind de gasit titlu.

| shadovv a răspuns:

Daca intrebi pe cineva "despre ce sa scriu o carte?" mai bine nu o scrii deloc.

| Lauragd a răspuns:

Nu-mi pare prea original imprumutarea ideiilor altora.Incearca sa faci pe capul tau totul si gandeste-te singura la subiectul cartii.

| samiZiciPompier a răspuns:

Ai putea tine un jurnal zilnic, din care peste o vreme sa iei ideile principale, la care sa adaugi ceva fantezie si poate iesi o carte.

| Giinger a răspuns:

Http://apageofmylife.blogspot.com/
uite:) daca te inspira in vreun mod(dai in jos acolo sunt primele capitole)-opera proprie:D:)) succes!:*

| sonya30 a răspuns:

Ai putea scrie o carte despre un vis sau despre o dorinta de-a ta de ex.; iti doresti foarte mult sa devii celebra.Ai putea scrie cum iti imaginezi tu o viata de vedeta! Dar ai grija sa pui poze si desene in carte!☻

| rebecutza99 a răspuns:

Well, e foarte pretentioasa aceasta intrebare. Daca vrei sa impresioneze, fa ceva gen roman politist sau de drama. Pentru un mesaj, sa scrii despre un copil, viata lui etc etc... Acum au iesit Insemnarile unei pustoaice, Jurnalul uneui pusti - Caldura mare, trebuie sa ai o carte care sa atraga, doloseste aceste idei si creeaza ceva unic. Daca iti iese ceva, mie imi dai un exeplar gratis.

| Catalina222 a răspuns:

Salutare.Ma gindeam si eu la a scrie o carte, dar am ramas la ideea povestirilor scurte si poezii.Iti pot sugera citeva teme:
* O impletire a visului si a realitatii dure
* O calatorie in timp( si nu numai)
* Un mister nedescoperit(adica ceva ascuns de cineva,cu magie,chei virtuale, harti...)
*Comoara pierduta(aici iti poti pune imaginatia in functie, caci...cred eu poti impleti valorile spirituale cu cele materiale)
*Raspunsul din oglinda( ceva fantastic,ce ar reflecta pozitia omului in univers, in lume, pe pamint)
* Poti include si ceva ce ar tine de adolescenta.Pasiuni,Regrete,Vise,Iluzii,Dragoste,etc.
Nu stiu...cam astea-s ideile mele la momentul dat. Sper sa te folosesti de idei si succes mai departe in a creea.
P.S.: cind termini cartea, fa cumva legatura cu mine sa o citesc si eu.ok? papa

| steluta9 a răspuns:

Esti o proasta