| RAY a întrebat:

Ma tot gandesc la cele 2 legi ale universului cauza vs efect observ ca aceste legi au implicare si in viata noastra zi de zi, intrebarea mea este poate universul sa ne influenteze viata fara a fi constienti de asta?

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Http://youtu.be/8g4d-rnhuSg

| Dreamer a răspuns:

,,Ma tot gandesc la cele 2 legi ale universului cauza vs efect'' - adevarul este ca nu cunoastem cauza universului, cat despre efect d-abia am invatat.,, Cauza'' este doar o incercare bazata pe logica si ratiunea noastra (inca slab dezvoltata) de-a explica ce si cum a generat efectul. Cauza nu poate fi lege universala, cel putin nu dpdv stiintific deoarece contravine teoria creatiei, teorie ce nu cunoaste si nu poate explica daca a existat o cauza, pentru ca in astfel de teorii s-ar pierde insasi firul logic al eventualei explicatii.

Sau ai inceput sa ai dubii si sa faci un,, pact'' intre ceea ce sti (stiinta) si ceea ce ai vrea sa stii daca este real (cauza pentru efect - aparitia universului)?! Din moment ce te gandesti ca ar exista o cauza pentru efect...

PS: Anyway, don't stop asking yourself!

| Medema a răspuns:

Nu cred! Adica nu cred ca exista vreo dovada!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Stim doua astre ceresti mai imortante, soarele si luna da? Iti influenteaza cele doua viata fara sa fi constient de asta? eu zic ca da

| Stefi21 a răspuns:

Nu exista nici o diferenta intre cauza si efect.Da poate si deja ti-a influentat-o.Respiri fara sa vrei.Ai nevoie de aer.Ai nevoie de apa sau hrana pentru ca vrei nu vrei simti sete sau foame.Te supui vrei nu vrei legilor fizice.

| faringosept a răspuns:

"intrebarea mea este poate universul sa ne influenteze viata fara a fi constienti de asta?"


Sigur ca da. Viata oricarei persoane este influentata de alte evenimente ce se petrec mai mult sau mai putin in "apropierea"sau "departarea" spatio-temporala.
De exemplu, faptul ca acum, undeva in Noua Zeelanda niste lucratori forestieri defriseaza 1 ha de padure, ar putea, dupa principiul efectului pieselor de Domino, sa aiba influente mai mult sau mai putin insemnate asupra desfasurarii evenimentelor din viata ta, fara a afla niciodata acest fapt.

| MarianaDaia a răspuns:

Bineinteles! Daca nu vedem sau nu credem ceva anume, asta nu inseamna ca ele nu sunt si nu functioneaza. Noi suntem ca niste tranzistori, pe ce canal apasam, acea emisiune o s-o avem. La acea emisiune se vor uita mai multe persoane, care au avut aceleasi intentii ca noi. Avem o vibratie (buna sau rea, inalta sau joasa), intram pe frecventa persoanelor care sunt pe aceeasi vibratie ca si noi (buna sau rea, inalta sau scazuta), si uite asa...culegem ce semanam!