| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Numai mie mi se pare ca luna are ochi nas si gura sau am inebunit? De cand aveam 14 ani mi se pare ca luna are ochi nas si gura prima data am crezut ca cine stie sunt copil cu desenele in cap si nah mi se pare dar de unde am ajuns la 18 ani si cand ma uit la luna am impresia ca vad formele astea...Am intrebato pe o prietena si a zis ca nu ca mi se pare

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Creierul nostru mereu este tentat să asocieze anumite forme (abstracte) cu nişte lucruri/forme, pe care deja le cunoaşte. Aşa se şi explică acest fenomen.
Apropo, şi eu de mică văd o faţă desenată pe Lună, aşa că nu eşti singură.
O zi făină!

9 răspunsuri:
| Skylar a răspuns:

What is seen cannot be unseen!

| chelstone a răspuns:

Sa vezi cand ajungi la stadiul cand o sa vorbesti cu ea...

| Polaris a răspuns:

Serios? Eu când mă uit la lună tot chelia preşedintelui vizualizez.

| PetreConstanta a răspuns:

Ai dreptate draga mea dar are si freza data intr-o parte

| tapeee a răspuns:

Imaginatia fiecaruia. Si mie uneori mi se pare ca este o "fat(z)a"

| CataC a răspuns:

Daca iti face cu ochiul sau incepe sa vorbeasca e bine sa vezi si-un doctor.

| Kristinake a răspuns:

Mie mi se pare ca are fata " : O "
si ea de sus, se sperie de prostia omeneasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nici nu ma pot uita la o poza cu Luna, incep sa ma panichez. Luna e un satelit foarte misterios despre care se stiu prea putine. Luna intr-adevar are ochi, nas si gura, si se arata pe Pamant cu aceeasi parte, adica aceea cu ochi si gura ceea ce e neobisnuit. Ceea ce e si mai sinistru e ca Luna are un unghi perfect catre Pamant cu aceea " fata " cu ochi si gura. Nu prea cred ca e un satelit natural, mai degraba ar fi un " balon " de supraveghere, sau o imensa masinarie electrica care ar avea o importanta pentru energia electrica sau chiar pentru sustinerea vietii. Ar fi o posibilitate si mai mare sa fie goala pe dinauntru, dar bineinteles ca astea sunt doar prostii pe care le scriu de plictiseala. Mai pe scurt, Luna nu e un satelit natural deoarece ca diametru ar trebui sa se apropie de Terra cu aproximativ 16 km/an, dar dimpotriva se indeparteaza.

| flavia005 a răspuns:

Si mie mi se pare ca are nas ochi si gura