Draperia se misca si de la caldura.
Usa daca nu este inchisa bine, se poate deschide.
Durerea de la cap poate sa fie din pricina stresului, a tensiunii continue la care ti-ai supus mintea si inima din pricina temerii. Tot din pricina tensiunii nu te puteai misca din pat.
In fine, mai toti oamenii se sperie; este normal. Unii mai mult, altii mai putin. Teama aceasta poate fi alungata dar nu cu totul. Prezenta lui Dumnezeu alunga teama noastra pe deplin, chiar daca aceasta teama este din cauze naturale(stiintifice), imaginare sau spirituale.
Pe de alta parte, vezi cine din ai tai se ocupa cu ghicitul in carti, cafea, si alte lucruri de felul acesta(de regula femeile se ocupa cu lucrurile acestea).
Renunta la filmele de groaza, thriller, si la muzica rock. Toate aceseta afecteaza subcontientul si aduc cu sine (fara sa vrei) teama. Indeparteaza deci cauzele ca sa poti vedea un efect bun.
O rugaciune carte Tatal nostru ceresc spusa inainte de culcare si in cuvintele tale pentru ocrotire, iti va indeparta teama reala sau imaginara, si iti va da un somn linistitor. Nu te costa nimic sa experimentezi lucrul acesta.
Dormi fara nici o grija, nu o sa ti se intample nimic, ti s-a parut intr-o zi ca ai vazut ceva si ai ramas cu o mica trauma, dar in timp o sa treaca.
Referitor la starea de paralizie de la 3 noaptea se numeste paralizie in somn si se intampla la un procent mic din populatie. Cauzele sunt stresul, oboseala si cel mai important ca dormi pe spate. Incearca sa dormi intr-o parte sau pe burta si nu vei mai suferi aceasta "paralizie".
Privind "fantoma" daca sfintesti casa face mai rau
Draperia se misca, orica iese aer de la calorifer, ori curent de afara! Stai linistit ca nu se intampal nimic. Daca vrei tu sa ai sufletul impacat, vorbeste cu ai tai sa cheme un preot sa sfinteasca in casa, poate asa o sa te linistesti.Eu merg pe principiul ca e curent!
Face mai rau )
am trecut peste, au venit simularile
nu dorm deloc pe spate, doar pe o parte si pe burta
Am trecut peste, pot sa spun ca aveam un obicei sa ma rog seara, sa mai vorbesc chiar si cu mine...pe care il tin si acum
Dar m-am mai gandit, daca in cazul asta nu se intampla nimic, asta inseamna ca langa tine este prezent un inger pazitor! Chiar si eu simt asa cand ma odihnesc, simt o usoara adiere rece care trece usor peste fata! M-am documentatt la asta!
In primul rand, faptul ca se misca draperia este un semn ca ar trebui sa consolidezi putin izolatia de la geam, usa deschisa e probabil ca tu sa o fi lasat deschisa deoarece aceste actiuni banale si zilnice ajung sa fie involuntare, nu mai constientizam momentul in care le facem, de acees poti avea impresia ca ai inchis-o sigur, dar de fapt sa o fi lasat deschisa.
Acum, sa te trezesti la ora 3 dimineata si sa nu te poti misca este ceva ce se numeste paralizie a somnului ce se intampla in momentul in care mintea se trezeste mai repede decat corpul, aceste momente dureaza relativ putin de la cateva secunde la un minut in general, cele 9 cruci ale tale facute din limba sunt o pura coincidenta si nu un ajutor primit de la o entitate divina.
De asemenea, in aceaste momente de paralizie este probabil sa te confrunti cu halucinatii, vizuale, auditive sau chiar ce tin de palpabil, asta din nou nu inseamna ca trebuie sa chemi popa sa sfiinteasca.
In concluzie, izoleaza-ti termopanele si cumpara-ti saltea dormeo.