| ITstul a întrebat:

Va-ti dori sa fiti nemuritori?
Argumenteaza raspunsul.

Eu personal da, deoarece imi doresc sa cunosc cat mai mult, sa cunosc toate secretele vietii.

33 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Sunt etern si vreau ca aspectul care sunt acum, aici, sa fie nemuritor, nemurirea asta pentru mine inseamna sa poti sa te mentii fizic atata timp cat iti doresti iar cand vrei sa pleci sa iti dematerializezi corpul il iei la "pachet" si pleci unde simti

| Woodenpints91 a răspuns:

Da,mi-aş dori. Să fiu nemuritor si să rămân singurul om de pe pământ.
Plus că, nu ar mai trebui să-mi fac niciodată grijă în legătură cu mâncarea...n-am cum să mor de foame. Şi m-aş putea plimba în voie prin orice junglă sau deşert, că nimic nu mă poate omorî.

| Musique a răspuns:

Nu.
Din partea mea pot să mor oricând.Nu știu dacă aș suporta să trăiesc până la sfârșitul lumii.

| DrugFree a răspuns:

Nu, mi-ar plăcea ideea de reincarnare, să devin altă fiinţă, dar nu să nu trăiesc în acelaşi corp pe veci, fiindcă eu nu mă pot bucură de viaţă.

| venusdoom a răspuns:

Cred ca pana la urma te ai plictisi... Si as vrea sa stiu care e pretul pe care trebuie sa l platesti pentru a avea nemurirea. Am impresia ca pe tema asta poti negocia doar cu diavolul.

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Ar fi interesant sa fiu nemuritoare dar cred ca m-as plictisii trăind la nesfarsiind. Apropo secretele vieții nu le afli daca esti nemuritor.

| CeaCuMasca a răspuns:

Daca mi-as dori sa fiu nemuritoare, inseamna ca as afirma, in mod indirect ca viata e ceva intamplator.As alege sa nu intervin intr-un proces despre care nu cunosc destule.Nu stii ce inseamna moarte, e asociata cu sfarsitul/intunericul pentru ca reprezinta necunoscut.Toata aceasta exactitate si acest ritm genial in care lucrurile functioneaza ar fi de-a dreptul banal daca totul s-ar termina cu moartea.Viata ar fi de prisos.Prefer sa gust din toate la momentul potrivit, viata e destul de lunga incat sa o poti organiza pentru a afla mult, chiar foarte mult.Din perspectiva mea, moartea e singurul lucru destul de interesant si enigmatic care sa imi starneasca interesul cu adevarat.

| BeastMaster a răspuns:

Mda... din simplul motiv ca sunt o fricoasa si ma sperie moartea.

| RAY a răspuns:

Nu cred ca este posibil asa ceva, dar daca as fi nemuritor mas sinucide de plictiseala

| Mădă0611 a răspuns:

Nu, si nu imi doresc nici viata dupa moarte, ca n-as mai putea sa mor cand o sa ma satur de "trait". Intr-un fel as vrea sa fiu duh tongue, sa zbor prin Univers, sa vad planete noi, specii noi si sa ascult muzica stransa in subconstient (fara muzica nu se poate), dar nemurirea e un chin.

| Mădă0611 a răspuns:

=)) raymusic s-ar sinucide daca ar fi nemuritor =))
Mi-am amintit de Scamper http://www.youtube.com/watch?v=Wbyc1EAEbDQ&t=5m20s

Răspuns utilizator avertizat
| Delicacy a răspuns:

Nu.Totul are o limită.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,

Nu nu imi doresc pentru ca nu pot cunoaste toate secretele vietii asa. Exista si sufletul pe care imi doresc, ca dupa moasrte, sa il las liber si atunci sa vad cu adevarat ce inseamna a fi eu. Desigur eu cred in viata dupa moarte. Dar tutongue

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru ITstul):

Este imposibil sa nu existe ceva dupa moarte, ceva totusi trebuie sa existehappy

| ADBadea a răspuns (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Stiu si mie imi este greu sa ma impac cu ideea dar asta este adevarul murim si atat, ne-am obisnuit cu ideiile biblice si de aceea ne-am nascut cu aceste idei si de aceea ne vine greu sa credem.

| CristiSeeker a răspuns (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

De ce oare? De ce ar trebui obligatoriu sa existe ceva dupa moarte? Te-ai gandit oare ca este doar o iluzie pe care te fortezi sa o crezi pentru a iti inlatura teama si nesiguranta in fata mortii necrutatoare? Nu te contrazic, doar sunt curios de ce crezi ca este imposibil ca moartea sa fie sfarsitul absolut. big grin

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Nu vei putea niciodata sa-ti faci un prieten pentru mult timp si nu poti decide la ce varsta sa ramai. Personal, mi-as dori sa fiu nemuritor, daca toata familia mea si Jessica Alba (daca ar fi tot din familia mea) ar fi nemuritori.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Da, mi-aş dori să fiu nemuritoare. Dar să fii nemuritor implică să şi îmbătrâneşti. Nu îmi surâde ideea ca la 666 de ani, să îmi atârne pielea de pe abdomen până la genunchi şi să fiu ştearsă la cur de altcineva.
Dar, da. Mi-aş dori să fiu nemuritoare, dar să nu îmbătrânesc niciodată. De ce? Ca să-i văd pe alţii murind.

| LoveToHate a răspuns:

Nu,vreau sa mor cat mai repede.

| Shatteredx a răspuns:

Mi-as dori. As iesi pe strada si as viola toate fetele si babaciunile si pana si pe cainii lor. As fura, as da in cap, mi-as da si mie in cap de smecherie, nu patesc nimic. Sunt nemuritor, deci nimeni nu poate face nimic.

| CristiSeeker a răspuns:

In cea mai mare parte, da.
As dori sa pot trai pe veci, dar nu ca un om foarte batan, afectat de boli, distrus de timp, ci ca un zeu, solid in fata oricarui obstacol, nemuritor si rece, puternic, inteligent si intelept, dar uman intr-o proportie potrivita. Asta mi-as dori cu adevarat.
Pe de alta parte, grecii antici isi spuneau ca zeii ii invidiaza, deoarece atunci cand timpul vietii tale este finit, te poti bucura de orice emotie, stiind ca este trecatoare; exista in tine impulsul de a traii, stiind ca lucrurile se pot schimba oricand.
Cu toate astea, da, as schimba experienta de muritor, pe o ipostaza nemuritoare, dar din nou, cu o pozitie solida.
Stiu ca suna nebuneste cand spun ca vreau sa fiu ca o zeitate, dar este oare?

| ScheißeBeMine a răspuns:

Forever young big grin

| Accero a răspuns:

Spui ca ti-ai dori sa fi nemuritor, hm. daca ai fi nemuritor ai ramane la o anumita varsta, ar trebui sa iti faci o familie si sa o vezi cum se stinge, de la copii la nepoti la stranepoti, ect. si ai putea sa iti faci nu 1 ci 10 familii si tot le-ai vedea cum mor, tot ce iubesti mai mult ar disparea in fata ochilor tai, atunci iti spun eu, ti-ai dori si tu moartea...

| Ghiti2011 a răspuns:

Nu mi-as dori ar fi amagitor si terifiant dupa mult timp si oricum niciodata nu vei cunoaste toate secretele vieti numai dumnezeu le stie.viata dupa moarte exista pastreazati taria atata timp cat multe lucruri nu pot fi explicate eu prefer sa cred intr-un creator care este insuti binele si care iti da o senzatie de pace daca crezi in el decat sa mor in vid

| ADBadea a răspuns:

Da ar fi foarte frumos intr-un fel dar la un momendat o sa te plictisesti sa te bucuri, o sa te plictisesti sa suferi, sa inveti, o sa te plictisesti de tot, asa ca imi place sa traiesc cat traieste un om normal.

| Shammal a răspuns (pentru ADBadea):

Cat traieste un om normal? oare cat gandesti tu ca traieste un om normal nu e o idee luata de tine din societatea actuala?

| ADBadea a răspuns (pentru Shammal):

Un om normal este pur si simplu un om normal, dar cand m-am referit la un om normal m-am gandit la un om care nu are probleme de sanatate, pentru ca un om care are cancer nu este un om normal.

| Shammal a răspuns (pentru ADBadea):

Posibil sa existe diferenta intre un om normal cum il vezi tu si un om normal cum il vad eu; cum vad eu un om normal poate sa comunice cu el insusi, alti oameni telepatic, fiinte de pe alte planete, alte dimensiuni, isi regenereaza corpul;
tu ai spus "ca-ti place sa traiesti cat traieste un om normal" de acest "cat traieste un om normal" intrebam eu

| Kassie a răspuns:

Eu as prefera sa raman om normal sau sa traiesc cu 100 de ani mai mult poate, ca sa vad mai multe. Viata e frumoasa cand esti muritor.
Citez din Troia:
"Zeii sunt gelosi pe noi, deoarece suntem muritori. Noi pretuim fiecare clipa, deoarece avem un sfarsit, tihna. Putem gasi pacea, nu sa ramanem in aceasta lume de razboi si sange."
Asa: Eu sunt crestina, dar am dat citatul ca suna frumos.Adica ceva nemuritor, nu stie sa pretuiasca, ca ceva muritor.big grin

| SanctiunE a răspuns:

Exista viata dupa moarte! Scrie si la biblie, dupa moarte dreapta judecata unde suntem compartimentati in iad sau in rai.Scrie la bibilie.Eu unu am citit-o.

Întrebări similare