Iti zic sincer ca exista. Si nu arata ca la Tv. Cei pe care poti sa-i recunosti cel mai usor sunt cei energetici. Stiu mai multe (am studiat timp de vreo 10 ani parapsihologie, misticism, ocultism, fenomene paranormale, creaturi mistice si altele dar, nu-mi place sa ma laud.
Ei bine, eu cred ca da... pentru ca eu am toate simptomele. nu dorm noaptea, ziua lesin de somn. am o viteza incredibila, simt o mare nevoie de sange, toti se uita ciudat la mine si daca si eu ma uit la ei parca se sperie...cad adanc in ganduri, ma ard foarte tare de la soare(nu il suport) si am caninii foarte ascutiti(eram gata sa-mi tai limba in ei) iar ochii mei au in exteriorul irisului un cerc negru ciudat, care am auzit ca apartine doar vampirilor. sper ca te-am putut ajuta.
Practic sa va spun mie mi se par lucruri care sunt prea paranormale nu am intalnit asta dar totusi se crede in vampiri sau zm. sau extraterestrii eu zic ca nu sunt adevarate nimeni nu stie.Eu zic asa. Spuneti-va si voi parerile va rog!
Asa si eu prefer sa stau noaptea treaza,alerg repede, caninii sunt cei mai dezvoltati dinti ai omului, de la o vreme nu mai mananc nimic, n-am pofta de mancare[nu sunt bonlava]si am ochii mari si de o culoare din aceea mai ciudata, nici verzi nici albastrii nici caprui xD dar asta nu inseamna ca esti nu stiu ce creatura ...sau mai sti? Stiu multi oameni ca tine, si ca mine pana la urma.Insa care-i treaba cu sangele? 0.0'