Incearca BlueSoleil. Exista si varianta free, banuiesc ca de-aia nu-ti merge ca ai o varianta incompatibila.
Asta la VISTA, baby!
Daca ai licenta pentru Vista, scrie si reclama la Microsoft! Doara i-ai dat bani buni si tot nu merge!
Daca nu ai licenta, da jos Vista si pune in loc un XP cinstit si (mai) sigur. ![]()
/a doua versiune este valabila si permisa si daca ai licenta de XP/
Iti dau un sfat mai simplu si mai practic... daca nu ai card reader incorporat in laptop, cumpara-ti unul(pe USB binenteles)...costa de la 20 pana la 70 ron...nu iti trebuie cine stie ce, ia-ti unul ieftin...mai ai nevoie si de un adaptor de card (de la MicroSD la MMC, daca nu ai cere de la un prieten, e imposibil sa nu aiba cineva ) si iti vei copia tot ce ai nevoie pe telefon direct pe card...nu mai exista problema driver-ului...iti va merge pe orice windows...succes!
Este imposibil sa nu-ti mearga usb-ul sub vista... Poti sa incerci sa le descarci prin bluetooth cu bluesoleil, sau... cauta-ti cd-ul de la telefon... instaleaza-ti driverul de la telefon si dupa aia ar trebui sa-ti mearga si prin cablu usb. Bafta!
Am instalat cu cd-ul de la tel mobil si nu imi vede telefonul sub nici o forma. insa am incercat pe un pc cu xp si merge.am licenta pentru vista si nu pot instala xp si nici nu-mi bat capul am inteles ca la vista lipsesc multe si nu se gasesc nici pe net acele drivere
. sa vad ce pot face cu bluesoleil dar mie imi trebuie usb sa instalez un nou soft pe tel!