Tableta are adaptorul wifi intern slab ca si la laptop, de +0db daca nu ma insel si o antena de 1 cm. Cu tableta stai langa router sa ai semnal la fel ca si cu laptopul. Se poate pune adaptor wifi extern usb la ea si prinzi wifi la 1km. :) http://img.wonderhowto.com/......r.w654.jpg de ce toate linkurile de imagini care pun eu au cuvantul hack in ele :)) si nu o fac intentionat asta gasesc pe google =)
Orice tableta high end pe android are semnal bun. evita brandurile noname/chinezesti.
"cu un adaptor wifi nu ai cum sa prinzi si la 1km deoarece nu duce un router" cu +5db pe omni am prins semnal la 800 metrii cu 2 linii, am masurat distanta cu google maps si inca erau interferente. Firma tp-link zice ca +5db ar merge (in conditii ideale) si 2/3 km. +12db merge (teoretic) cca 10km, +30db cca 30km. Doar ca de la +5db in sus devine directionala pe axa z cele omni si de la +12db in sus nu mai exista omni ci doar yagi sau parabolice. "laptopurile in general nu au wifi slab" ba au. Normal ca au, ce te astepti la +1db antena interna o.O laptopurile prind la 10 metrii 5 linii si max 30 metrii 1 linie. Eu zic ca tu aberezi da fiecare e liber sa flame-uiasca cat vrea.
Environment Gain Type Approximate Range
TP-Link
TL-ANT2409A Indoor Outdoor 9 dBi Directional 1. 77km/1km/140m
(1/11/54Mbps) deci +9db - 1. 77km si 4, 5db 1.6km C Crane
US3 Super USB Indoor Outdoor 4.5 dBi Omni-directional 90 meters (with corners) - aici zice obstacole pereti
1.6km (line of sight) - conditii ideale
iulain13 întreabă: