| All4QuestionS a întrebat:

Am instalat Windows 10 Pro pe laptop și din greșeală am selectat cumva doar 250gb de memorie în loc de 1tb cât are el și după ce l-am instalat are doar 250gb.Am încercat să bag stick-ul usb, pentru că îl am pe stick ca să îl reinstalez dar nu mai îmi intră în instalare, adică gen când aprind laptop-ul cu stick-ul în el trebuia sa îmi între in instalare cum am făcut-o prima data, dar am tot încercat și nu mai vrea și este același stick cu același Windows.
Acum cum pot sa fac ca sa am toată memoria cum trebuia 1tb? Știu ca trebuie reinstalat Windows dar nu merge, bag același stick și îl pornesc cu el băgat dar nu intra în instalarea Windows, se deschide normal fără nimic și apoi apare tot ce este pe stick dar nu ma ajuta.
Am încercat sa instalez Windows-ul și printr-un fel de program de la Microsoft doar ca îmi instalează Windows-ul fără mulți pași, de ex pasul în care aleg memoria și am încercat și așa dar rămâne de fiecare dată tot cu cei 250 GB. Și nu, laptopul nu are 250gb pentru că înainte să reinstalez Windows-ul avea 1tb, am tot avut 1tb de câțiva ani până să îl reinstalez acum.

Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Click dreapta pe My computer > Manage > Disk Management > Iti va aparea o partitie cu numele "Unpartitioned Space" si trebuie sa aiba exact cati GB iti lipsesc din 1TB, adica vreo 700. Apesi click dreapta si apoi format. Voila.

| flixbuster a răspuns:

Nu trebuie sa reinstalezi nimic, din Disk Management ii faci resize (grow) la partitia de 250 GB si o cresti pana la 1 TB.

| InteractiV a răspuns:

Incearca sa dai o restaurare la la memoria hard, vezi tutoriale pe YT. Dupa ce ii dai restaurare, windows ul ar trebui sa iti recunoasca toata memoria hard-ului, daca nu, incearca sa schimbi windows ul si sa formatezi toate partitiile pentru a reveni la memoria precedenta.