| Arden a întrebat:

Am o problema. Am reinstalat windows-ul ( windows XP ) si driver-ul audio Realtek AC'97. dar tot nu aud nimic.
Imi poate spune cineva ce am facut gresit? Dau funditawinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mai multe versiuni descarca slimdriver instaleaza si scaneaza sistemul iti va gasi driverul lipsa si ti-l va instala va trebui doar sa dai download la driverul lipsa http://download.cnet.com/......79940.html

8 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Salutare! Daca esti sigur(a) ca acela este driverul corect, verifica in setarile audio ca nu cumva sa fie pe MUTE sau sonorul sa nu fie la minim. Descarca ultimul driver de pe net. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow, in 2013 se mai instaleaza sisteme de operare din 2001 laughing

| tr3ig a răspuns (pentru anonim_4396):

Ciumafaia, comentariu tau iti da si numelewinking xp este un win foarte foarte bun. este chiar mai bun decat 7winking mirate de cei care inca folosesc linux daca ai auzit tu de asa cevawinking

| BloodAndBon3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici nu inteleg care e problema ta. E foarte bun Windows XP.Tu cu ce vrei sa vii? Cu toate asa zisele "sisteme de operare la moda " cu tot felul de adaosuri, teme si etc care de fapt sunt de joasa speta, cu buguri, si piratat care de fapt iti incetineste viteza compului?laughing Stai in banca ta daca nu ai un raspuns concret.

| anonim_4396 a răspuns (pentru tr3ig):

Absolut. Si Win98 e mai bun decat 7. In alta ordine de idei, rulez Ubuntu la ordinea zilei. Foloseam Linux de pe vremea cand maica-ta nu se gandea sa te faca, adica de pe vremea cand nu exista GUI si trebuia sa bag la cap linii de comanda. De aia probabil tu esti un pulete care vorbeste din ce a auzit si eu traiesc din lucrurile despre care vorbesc. Dar e greu cu prostii, ca sunt multi si au mintea odihnita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra in control pannel, navigheaza pana la sounds and audio devices.Eu cand instalez o placa de sunet noua, imi duce sonorul la minim.
Urmatoarea problema ar putea fi placa ta de baza. Driverul nu s-a instalat cum trebuie.Incearca driverele de pe cd-ul placii de baza.
Probleme cu sistemul audio...
Ii dai tu de capat! bye

| tr3ig a răspuns:

Problema ta este in functie de placa de sunet pe care o ai, trebuie sa intrii in soft si sa alegi iesirile, de acolo e posibil sa fie problema.

| tr3ig a răspuns:

Stiti vorba aia cel mai destept cedeazawinking asa ca lasati-l pe ciumafai sa vorbeasca singurwinking