anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am o problema la facebook,cand sun pe oricine imi scrie connecting si asa ramane,inainte sa reinstalez windows-ul a functionat dar acum nu stiu ce sa-i mai fac. Nu imi spuneti sa intralez driver camera/microfon ca nu am driver pentru ele. legatura a fost facuta intre un telefon si un laptop, pe telefon merge am incercat la alta persoana si functioneaza dar la laptop nu.

aici video ca nu functioneaza https://www.youtube.com/watch?v=oessrnd4sKo&feature=yout u.be

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Pai iti arata acolo ca nu functioneaza microfonul si camera, deci daca nu vei instala driverele NU o sa mearga niciodata! Reinstaland windows-ul, trebuie sa instalezi si driverele, daca nu le ai, descarca-le de pe net! Cum?
Scrie in google : download (marca laptop-ului cu serie cu tot) drivers!
Daca nu te descurci, lasa-mi reply cu marca laptop-ului tau (ex.: Acer Z1517) si iti caut eu! Bafta!

| iDenisuc a răspuns (pentru lpavel):

Nu sunt prost, stiu sa caut driverele. uite aici pagina laptopului cu drivere http://www.acer.ro/ac/ro/RO/content/drivers [ laptopul se numeste Aspire E1-510 si am windows 8.1 x64] cauta tu istetule si arata-mi driverul de camera.

| lpavel a răspuns (pentru iDenisuc):

Daca-mi vorbesti asa n-ai decat sa le cauti! eu am vrut doar sa ajut...

| iDenisuc a răspuns (pentru lpavel):

Da probabil m-am rastit, imi cer scuze. S-a rezolvat problema, si-a facut update windows-ul si acum vad ca functioneaza, dupa cum ti-am spus nu am instalat(ca nu am) nici un driver. Craciun fericit!

| lpavel a răspuns (pentru iDenisuc):

Se accepta! Imi pare bine ca s-a rezolvat! Craciun fericit si tie!