| Hirbu_Sebastian_1996 a întrebat:

Am o problema la windows 8, cand il deschid imi apare Acer se incarca si dupa pe un ecran negru imi da cursorul, cum pot porni corect acest windows jalnic care nu vil recomand apsolut deloc

5 răspunsuri:
| Vladutzutvi a răspuns:

Am avut si eu problema asta, si un prieten de-al meu. Eu am pățit asta atunci când mi-am instalat un antivirus de la BitDefender. Sistemul de operare nu e jalnic, doar ca nu e compatibil cu laptopul tau. Reformatează-ți-l si baga-ti Windows 7 ca asta e ultimul an de asistenta ca la anul in 2015 renunta la el la fel ca la W' XP. Sper ca te-am ajutathappy.

| stlucian a răspuns:

Ai ceva probleme! Incearca sa intrii in"Safe Mode" si verifica acolo. În Safe Mode un sistem de operare va avea o funcţionalitate redusă, dar sarcina de a rezolva probleme va fi mai ușoară pentru că majoritatea componentelor (servicii, drivere, programe, etc) care nu sunt critice sistemului, nu vor fi încărcate.( F8 sau Shift+F8)

sau baga DVD-ul cu windows si ii dai "Repair"

| CinevaNou a răspuns (pentru Vladutzutvi):

Nu renunta la windows7, ci intra in extended support. Mai informeaza-te.

| andruala a răspuns:

Nu poti porni "corect" windowsul.Incearca sa iti cureti laptopul, scoate-i carcasa si aspira placa de video. Aplica pasta termo-conductoare pe procesor, si pe placa video(chiar daca multi spun ca nu e bine, pe mine m-a ajutat) si incearca din nou. Windows 8 nu este nici pe departe jalnic.L-am avut, si este foarte bun laughing

| miTzuliK93 a răspuns:

Ia incearca, cand ajungi la acel ecran negru cu cursorul pe el, sa apesi CTRL + ALT + DELETE. Ti se va deschide Task Manager. Apesi pe File -> New Task si in casuta care iti apare scrii explorer.exe si apesi enter.